Efter de seneste års tendens sigter Pupa Milano på at få os til at få perfekte øjenbryn med sit splinternye vokskit + øjenbryndesignpulver og øjenbrynblyant !

Jeg viser dig alle tilgængelige sæt, jeg forklarer, hvordan du bruger dem og fortæller dig resultaterne af min test!

ØYBROW DESIGN SET (16, 00 euro)

Pupa har besluttet at oprette et komplet sæt af hvert produkt, der er nyttigt til altid at have perfekte øjenbryn.

Eyebrow Design Set indeholder:
- en let pigmenteret, justerbar og ikke-klæbrig fastgørelsesvoks, der skaber en perfekt base til øjenbrynssmink, let konturer og modeller;
- et kompaktfarvet pulver med en silkeagtig og ultra-let struktur, der klæber perfekt til voks og definerer øjenbrynene fejlfrit;
- en lille professionel pincet til perfekt fjernelse af overskydende øjenbryn;
- en dobbelt applikator med vinklet børste og kam for upåklageligt at påføre voks og kompakt pulver og for at forme øjenbrynene.

Voks og øjenskygge af øjenbryn Designsæt er dermatologisk testet, lav risiko for allergi og Parabenfri (uden parabener).

TILGÆNGELIGE farver

Pupa-paletten til øjenbryndesigns fås i 3 naturlige farver, der perfekt tilpasser sig øjenbrynens nuancer:
- 001 Blond, ideel til blondiner;
- 002 Brun, ideel til brunette kvinder;
- 003 Mørkebrun, ideel til brombær.

BRUG

Hvordan bruges Pupa øjenbrynssæt? Følg blot fire enkle trin :
1. Fjern overskydende øjenbryn med en pincet;
2. Tegn den ønskede øjenbrynbue ved at påføre den pigmenterede voks med den vinklede børste;
3. Farv og fyld tegningen opnået ved at påføre pulveret med den vinklede børste (brug den fladt til en tyk linje, skær til en tynd linje);
4. Brug til sidst kammen til at forme øjenbrynene.

ØJEBROW-PENCIL (13, 60 €)

Sammen med øjenbrynsættene foreslog Pupa også tre vandtætte og langvarige øjenbrynblyanter . Hver blyant er designet til at definere og intensivere øjenbrynene for et perfekt og frem for alt naturligt make-up resultat.

Den nye generation af formler sikrer en upåklagelig anvendelse med et struktureret og ultra-præcist slag, mens den specielle bløde børste giver dig mulighed for at blande farven perfekt og kæmpe øjenbrynene.

Pupas øjenbrynsblyant er også dermatologisk testet, lav risiko for allergi og parabener fri .

FARVER

Blyanterne er afvist i 3 naturlige nuancer med en cool undertone, der tilpasser sig perfekt til ethvert øjenbryn:
- 001 Blond, til blondiner;
- 002 Brun, til brunette kvinder;
- 003 Mørkebrun, til brombær.

BRUG

Hvordan bruger du Pupa øjenbrynsblyanten? Det skal påføres med lette streger efter retning af brynhåret, udfylde de mest tomme områder og tegne den foretrukne form. For at give det sidste tryk skal du bare bruge tandbørsten til at forme øjenbrynene og gøre strebet mere naturligt.

PRØVE- OG PERSONLIGE UDTALELSER

Jeg har været i stand til at teste begge produkter i et par uger, og her er mine indtryk.

Eyebrow Design Set duo pulver og fastgørelsesvoks er perfekt til at få super naturlige øjenbryn : pulveret er behageligt pigmenteret og har en impalpable struktur, mens voks er næsten gennemsigtig, men fixer alle hårene på en fremragende måde .

Jeg bruger dette sæt, når jeg skal udfylde et par huller i mine øjenbryn, men jeg vil ikke have et for kunstigt resultat. Desuden gør det, at den har en lille pincet og en dobbelt applikator, Pebe Eyebrow Design Set ideelt at have i en pung til touch-ups på farten.

Når jeg i stedet ønsker en stærkere virkning, bruger jeg øjenbrynsblyanten : med sin hårde mine kan jeg meget godt definere øjenbrynbuen og forsigtigt blande den med den inkluderede tandbørste. For en mere naturlig effekt elsker jeg at bruge to farver i kombination med Pupa øjenbrynblyanter: Jeg fylder og skitserer øjenbrynet med den lyseste blyant, 001, mens jeg fremhæver buen med den lidt mørkere, 002, og skaber således en tredimensionelt resultat .

Jeg nød virkelig begge Pupa-øjenbrynsprodukter, både for det forskellige resultat og i lang varighed af begge: de holder intakte hele dagen !

Ved hjælp af kombination af øjenbryndesignsæt og øjenbrynsblyant fik jeg det resultat, du ser på billedet: defineret, men efter min mening meget naturlig.

Hvad synes du om disse produkter? Har du allerede prøvet dem? Vi har mødt dem takket være Pupa web-session #Hver hverTheSuo!

Kategori: