Guess 2023-2024- skokataloget er et udtryk for en barok og sporty elegant femininitet, der ikke glemmer komforten . Forslagene spænder faktisk fra juvelerede sandaler og pumper med stiletthæl til perforerede sneakers og ankelstøvler .

Når det er sagt, er det eneste, der er tilbage, at opdage en forhåndsvisning af alle de nye ankomster i Guess foråret sommer 2023-2024-kollektionen.

SANDALER

Sandaler fra Guess sommer 2023-2024-kollektionen er kendetegnet ved stiletthæl og plateau . Dette er juvelmodeller med runde spidser og pyntet med indstillinger, buer, studs og broderi i gennemsigtig blonder .

Guess-sandalerne er detaljerede med patenteret læder, lamineret effektlæder med en lysende finish og glitter . Endelig er designet af Guess- hælskoene afsluttet med de sarte ankelretter og stropper for at vikle foden.

décolleté

Guess Spring 2023-2024 sko-kollektionen inkluderer modeller med hæle af elegant karakter og fed design. For at karakterisere Guess-pumperne finder vi den spidse tå og 10, 5 cm hælen.

Disse modeller er detaljerede med maxi stropper, dyreprint og sideudskæringer .

Imidlertid er der blandt andet Gæt kvinders sko også mere klassiske forslag og bon ton- forslag . Et eksempel er modellen med en tykk 7 cm hæl og en guldfarvet frontspændeindsats .

ankel

Blandt Guess ankelstøvler finder vi forslag i ægte læder med V-hals på anklen og åben tå sko . Disse modeller er pyntet med krydsede stropper og en perforeret overdel .

Sokkens ankelstøvle i fyrret rødt bomuldsstof har en lysende finish og er detaljeret med udskårne detaljer og G-logoet på bagsiden.

Mens et urbant rock look ser mærket med ankelstøvler med rund tå . En motorcykelmodel beriget med en dobbelt rem med spænde, stender og sideåbninger.

SNEAKERS

Guess-sneakers har en afslappet og sporty karakter, der er forfinet af dyrebare detaljer, såsom forslagene, der ses i Twin Set-sko-kollektionen. Sneakerserne er pyntet med juvelerede bezels, anvendte studs, lynlås og gylden kant i kontrast .

Nye funktioner inkluderer en bomuldsstofmodel med et 4G-logo-print, Gæt bogstaver broderet på den ene side og et patentlæderindsats på hælen.

I det nye katalog findes der dog også høje sneakers med interne kiler, både i en farve og i farveblok . Dette er meget specielle sko, som har et massivt design beriget med perler, metalliske detaljer og dyreprint .

HVOR man kan købe gætteskoene

De nye Guess forårssommer 2023-2024-sko kan købes i brandets butikker, i de vigtigste stormagasiner og på den officielle hjemmeside www.guess.eu.

Hvad synes du om det nye katalog Guess-sko sommer 2023-2024? Kan du lide mere klassiske eller mere bestemte og moderne sko? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar!

Kategori: