Kraniet er et universelt symbol spredt over hele verdenen, som tusinder af betydninger og mange facetter nu tilskrives. Altid knyttet til menneskets liv og død, er det ofte ledsaget af andre symboler, der ændrer dets betydning.

For eksempel er døden i tarot repræsenteret som en kraniet og indikerer en ændring i både godt og ondt. Kraniet med slangen symboliserer i stedet den viden, der overlever ihjel, eller tænker på piratflagget, en klar advarsel om advarsel for skibe i det fjerne.

Netop af disse grunde foreslår jeg en version af den bestemte kranium til at præsentere på Halloween aften. Hvad er det? Mexicanske kranier!

INSPIRATION FOR MEXICAN SKULLS NAIL ART

Arvinger fra mayakulturen, sukkerskedlerne, er kranierformede slik fremstillet med sukkerpasta, der er lavet til Dia De Los Muertos, eller den dødes dag. Denne festlighed i den mexicanske tradition lever i fuld glæde som en glad fest. Sukkerskallen, de tjener ikke meget til at fejre en slægtning eller afdød ven, men for at fejre en vigtig forandring i livet . De klassiske kranieres mørke og mørke farver opgives og erstattes med lyse og levende farver, ofte dekoreret med blomster, symboler på spillekort og andre populære motiver. "Mexicanske kranier" betyder bogstaveligt talt "mexicanske kranier", der netop husker disse slik. Vi ser ofte dette symbol også som et tema for tatoveringer og kropsmaleri.

Til Halloween- aftenen besluttede jeg at hente inspiration fra et foto fundet på nettet, hvor en kvindelig figur er repræsenteret i profil i to versioner . Til denne Nail Art besluttede jeg at spille på den effekt, jeg ser, jeg ikke ser, og at begynde at tegne figurerne direkte på den "nakne" negle, uden at anvende nogen grundlæggende neglelak. Det er selvfølgelig et personligt valg, og du kan gøre din farverige baggrund, som du vil. Uanset om du arbejder direkte på den rene søm eller spreder neglelakken i baggrunden, skal du huske at passere puffermursten forsigtigt på neglen for at gøre overfladen uigennemsigtig og gøre akrylfarven vedhæftet bedre.

PÅKRÆVET

For at gøre denne Halloween-neglekunst har du brug for:
- rød emalje / rød akrylfarve;
- sort emalje / sort akrylfarve;
- hvid emalje / hvid akrylfarve;
- Twixi mikrobilledbørste af Crystal Nails.

REALISATIONSTID: cirka 1 time.
Vanskelighed: mellem / høj.

SIKKERHEDSPROCEDURER FOR neglkunst

FØRSTE TRIN: Tegn et udkast til designet med sort akryl på mellem-, mellem- og ringfingre. Uanset hvor præcis du er i dette trin, vil du fjerne unøjagtigheder i et senere trin.

ANDET TRIN: Næste trin er at farve den to-dimensionelle tegning. Vælg den hvide farve blandet med en sort spids for at få en off-white til at gøre ansigtet på kraniet. Til hudfarve på den anden figur skal du bruge den samme blanding ved at tilføje en pin gul.

TREDJE TRIN: Gå nu til de andre fingre. Jeg besluttede at skabe et meget simpelt blomstermønster, fordi det centrale design er ret kompliceret og tidskrævende. I modsætning til de andre "bare" fingre spredte en hvidfarvet neglelak som baggrund. Lav blomsten med sort og rød akryl i fire enkle trin.

Fjerde trin: Detaljerne er vigtige, så indsæt et strejf af rødt på læberne og omkring øjnene på kraniet. Tilslut til sidst neglekunsten med en mat topcoat.

For at fuldføre udseendet kunne du lave en kombineret make-up, ligesom jeg gjorde sidste Halloween. Det er bestemt en make-up, der er let at gøre og meget effektiv. Alternativt kan du opdage alle de nye Halloween 2023-2024-makeup-ideer!

Kan du lide denne Nail Art inspireret af mexicanske kranier? Fortæl os, hvad du synes med en kommentar nedenfor. Ha det sjovt med Nail Art og makeup til Halloween-festen!

Kategori: