Her kommer en super nyhed til glitterede make-up elskere ! Star Lit Glitter Make Up For Ever Palette er en sofistikeret variant af den klassiske Star Lit Palette, der for nylig blev lanceret på det italienske og internationale marked.

Vi viser dig et eksempel på den nye mousserende Make Up For Ever-palet, der er klar til at gøre vores øjenmakeup unik og elegant!

STAR LIT GLITTER PALETTE TILBYDER FOR EVER

Star Lit Glitter Make Up For Ever Palette er klar til at gøre vores make-up mousserende gennem en række seks neutrale nuancer, men består af en strålende og intens glitterfinish .

Seks øjenskygger forenet med en meget høj pigmentering, et langt hold og en silkeagtig og uudtømmelig struktur, næsten smøragtig med en finish, der er så glitrende, at de ligner flydende metal .

Make Up For Ever foreslår endnu en gang neutrale, alsidige og raffinerede toner, perfekt tilpasset de nuancer, der er foreslået i Star Lit-paletten, der repræsenterer det perfekte supplement til Star Lit Glitter-paletten .

Den seneste MUFE-nyhed er faktisk designet til at blive blandet, kombineret med dygtigt skraveret for at give liv til en uendelig række make-up, fra den letteste og mest elegante til den vigtigste og strukturerede.

SKJÆDER OG SWATCHES

Make Up For Ever for sin palet Star Lit Glitter har valgt seks mousserende og ekstremt lyse nuancer . Klassiske neutrale toner, men unikke af den særlige finish med mikro-glitter .


Alsidig og velegnet til at imødekomme ethvert behov, StarLit Glitter Palette, egner sig til at skabe uendelige forskellige udseende, men altid glamourøse og originale.

Her er alle nuancer i detaljer:

  • Beam: magenta shimmer;
  • Flimmer: skimmer koralfiskeri;
  • Flamme: varmbrun skimmer;
  • Gnist: lyserosa varm skimmer;
  • Prisme: vinrød skimmer;
  • Reflektion: hvid skimmer.

Vi kan også se farveprøverne fra Star Lit glitter-paletten vist af Make Up For Ever gennem en video.

HVOR man kan købe STARLIT GLITTER PALETTE, OPKOMST FOR ALT OG PRIS

Den nye Star Lit Glitter Make Up For Ever Palette lanceres officielt i USA den 8. februar 2023-2024 til en pris af $ 45, 00 .

Vi har endnu ikke oplysninger om en mulig lancering i Europa, men som sædvanligt holder vi dig opdateret!

Vi minder dig om, at alle Make Up For Ever-produkter er tilgængelige i alle Sephora-skønhedsbutikker distribueret over hele landet eller online på Sephora-webstedet på denne side.

Og hvad synes du om denne mousserende MUFE-palet? Fortæl os din mening!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Star Lit Palette Make Up For Ever: foto, farveprøver.
  • Make Up For Ever Spring 2023-2024 Makeup: nyheden.
  • Nye Makeup for Ever Artist Color Shadow-øjenskygger.

Kategori: