Endelig lander Marc Jacobs skønhed i Italien ! Fra den 8. april vil make-uplinjen for den amerikanske designer være tilgængelig for salg i Sephora parfumerier og i nogle udvalgte butikker samt i online shop.

Make-up-linjen Marc Jacobs afspejler designerens irreverente stil, i lang tid kreativ direktør for modehuset Louis Vuitton, der kombinerer elegance og funktionalitet. Faktisk er MJ-produkter designet til en kreativ, stærk og unik kvinde, der ønsker at eksperimentere med make-up-leg med nye farver og teksturer.

Marc Jacobs Beauty-serien inkluderer 123 produkter til en komplet make-up, fra baser til pulvere, gennem glasurer, glans, øjenskygger og endda børster til nogle unisex-genstande, som også kan bruges af mænd, der kan lide at passe sig selv ved hjælp af en lille kosmetisk makeup designet ad hoc .

Lad os sammen opdage Marc Jacobs make up 2023-2024-kollektionen tilgængelig fra Sephora!

BEMÆRKEDE EMMER (pris € 19, 50)
Fireogtyve "våde effekt" -farvetoner, både skinnende og fløde, Emaljerede emaljer af Marc Jacbos har en helt ny flaske i sin slags, lys og dyrebar.


LIPGLOSS LUST TIL LAVER (pris 27 euro)
Marc Jacobs lipgloss med en plumping-virkning beriget med champagne-drueekstrakt har en særlig duft. De nuancer, der er tilgængelige i Marc Jacobs Italia makeupkollektion, er 12, hvoraf seks er rene og seks er mere uigennemsigtige. Navnene er inspireret af designerens yndlingssange: super chic!

SKAMLESS BLUSH (pris € 33, 50)
Navnet på disse rødme er inspireret af tatoveringen af ​​Marc Jacbos, der præcist har denne inskription. Formlen er patenterede og fine pulvere. De ni tilgængelige farver er virkelig interessante, alle skal opdages.


Hver rødme har en meget elegant sort taske indeholdt i en stofkoblingstaske med mærket Marc Jacobs og en applikationsbørste.

PERFEKTIONSPULVERFUNDATION (pris 42, 50 euro)
Elleve farvevariationer til dette perfektionerende pulverfundament af Marc Jacobs: mat, men gør samtidig ansigtet lysende.


REMEDY-KORREKTOR (pris 32, 50 euro)
Anti-aging concealer med palladium applikator, der giver en frisk applikation. Det patenterede Remedy Complex-system sletter tegn på træthed fra ansigtet på et øjeblik. Fås i otte farvevarianter plus et universallys og en universel korrektion, også velegnet til mænds hud.


O! MEGA BRONZER (pris 43, 50 euro)
Opaque maxi bronzer fås i den universelle tantriske nuance, hvilket gør huden straks smukkere og lysere.



GENIUS GEL FOUNDATION (pris 42, 50 euro)
Marc Jacobs foundation med en innovativ geltekstur, til en perfektioneret og hydratiseret hudfarve takket være kokosmelkekstrakter og Buoyancy Gel-teknologi.


ROSSETTI LOVEMARC (pris 29, 50 euro)
Sytten farvetoner inspireret af favoritfilmene fra designeren Marc Jacobs: formlen er i gel til en let, men plumpende effekt, der gør læberne glattere og mere omfangsrige, med en 3D-effekt.

I forgrunden ser vi i Showstopper- fotos, en mørkerød valgt af Marc Jacobs som hans 'favorit', hvilket skaber for dette produkt en fascinerende emballage, klædt i rødt.


EYELINER MAGIC MARC'ER (pris 29, 50 euro)
Denne ekstra sorte eyeliner i vandtæt pen er inspireret af springvandspenner til at definere øjnene med præcision.

LASH LIFTER MASCARA (pris € 27, 50)
Den bruger den komplekse E-vipper-tic vipper, Marc Jacobs extranero-mascara, der krummer og volumerer vipperne uden hjælp af en øjenvippecruller. Modstår varme og sved, men fjerner make-up med simpelt varmt vand : prøv det!

PALETTE STYLE ØJE-CON NR.7 (pris 53, 50 euro)
Fire farvevarianter til disse Marc Jacobs øjenskygge paletter, der er inspireret af den kvindelige feminine essens. Øjenskyggerne, syv i hver elegant pakke, har matte, satin- og perleoverflader, perfekte til at passe udseendet til lys og mysterium efter smag og lejligheder. Det er ikke billigt at kalde dem 'fantastiske'!

HIGHLINER OY PENCILS (pris 22 euro)
Øjenblyanter i vandtæt gel, fås i Bilaquer, extranero og i andre fem farvede varianter for at vende øjet.

PALETTE STYLE ØJE-CON NR.3 (pris 39, 50 euro)
En elegant og praktisk kiste til disse tre øjenskygge paletter signeret af den ikoniske designer MJ. De kan købes i seks farvevarianter, de er smarte og praktiske at altid have med dig.


Her er også Boy Tested, Girl Approved, unisex-produkterne fra den korte linje tilgængelig på Sephora parfumerier, eksklusivt italiensk og over hele verden.

LIP LOCK (pris € 22, 50)
Reparation af læbebalsam med mynteekstrakter og æteriske olier til smukke og bløde læber, alt sammen til kys!

BROW TRAMER GEL (pris € 22, 50)
Usynlig øjenbryngel, der foldes uden at veje den ned, hvilket giver et naturligt og upåklageligt udseende.

HVOR man kan købe
Hvor vil det være muligt at købe hele makeup-kollektionen? Som allerede forventet vil Marc Jacobs 2023-2024- serien med kosmetik være tilgængelig i Sephora parfumerier fra den 8. april 2023-2024, mens den på det officielle websted Sehpora fra i dag indtil den 7. april vil være tilgængelig for kunder med Sephora Gold-kort . Fra næste dag vil alle være i stand til at købe denne linje i onlinebutikken og i butikkerne!

Kan du lide Marc Jacbos Beauty- forslagene? Efter at have rørt dem med en forhåndsvisningshånd, kan jeg fortælle jer, at disse kosmetiske forslag er virkelig interessante: den smarte emballage indeholder produkter af højeste kvalitet! Jeg håber at prøve dem snart for at foretage en dedikeret gennemgang og give Dem mine meninger. Fortæl mig det, hvis du er nysgerrig! ????

Kategori: