Makeup er magisk: det kan ikke kun forvandle vores ansigt, men også vores humør og vores tilgang til verden, så at lade dig inspirere af farver og teksturer på produkterne er den smukkeste ting i makeup!

På få få trin kan du skabe et intensivt og endda sofistikeret udseende, ligesom det, jeg besluttede at skabe i dag med Glossip Make Up-produkter, et italiensk mærke, der tilbyder en bred vifte af kosmetik til overkommelige priser.

Det særegne ved denne mørke øjenmake-up med Glossip Make-up ligger i teknikken 'cut creas', der meget fremhæver øjenes krusning, hvilket giver udseendet en meget sensuel luft, ud over brugen af ​​en smuk terra cotta-glossip som en øjenskygge .

VIDEO TUTORIAL

GLOSSIP PRODUKTER SOPHISTIKERET MAKEUP

Nedenfor viser jeg alle de produkter, jeg brugte til at gøre denne makeup for at forbedre mørke øjne.

GLOSSIP EYE SMOOTHING PRIMER (pris 11, 90 euro)

For en perfekt make-up er det vigtigt at anvende en øjenskygge base. Glansens glans er flydende og perfekt gennemsigtig : Det kamouflerer ikke rødmen på øjenlåget, men gør det perfekt glat og silkeagtigt, så øjenskyggerne kan klæbe sig bedst.

GLOSSIP KAJAL ØJEPENCIL (pris 2, 90 euro)

Denne kajal er blød til det rigtige punkt og er perfekt til det indre og endda udvendige rim på øjet, og som du kan se i videoen er det også perfekt til at skitsere øjet og bruge det som en base for øjenskygge. En kajal som denne er essentiel i enhver opskæring, du opretter !

GLOSSIP EYESHADOWS (pris fra 4, 90 euro)

For at skabe denne make-up med 'cut creas'-teknikken brugte jeg tre øjenskygger af Glossip: The Midinght Sun at The Artic Circl og en meget lys champagnefarve, som jeg brugte til at belyse det indre hjørne af hjørnet og den første del af øjenlåget, og Giv en fest i Moskva, en meget speciel guldgrå, vidunderlig takket være den våde og tørre formel og til sidst It's Raining Black, en mat sort i klassisk formel, som jeg plejede at spore kanterne på folden og ydre hjørne, der overlapper den sorte blyant.


Cotto Wet & Dry Eyeshadow 04 Giv en fest i Moskva :

Våd og tør Cotto-øjenskygge 02 The Midinght Sun at The Artic Circle :

Silky Mono Eyeshadow 05 It's Raining Black :

BAKET Pulver Ren farveeffekt (koster 12, 90 euro)

For at give en ekstra vri til min makeup og en virkelig sofistikeret gradient brugte jeg denne Glossip Make Up bronzer i en dejlig karamelfarve i øjet.

Denne nuance har gjort makeup mere smuk og elegant takket være den varme tone i skarp kontrast til de tidligere anvendte kolde nuancer . Selvfølgelig brugte jeg også dette produkt til at varme hudfarve med en blød konturering.

VANDRESISTENT EYELINER PEN GLOSSIP (koster 6, 90 euro)

Slagsorte og præcise og ekstreme modstand. Her er hemmeligheden bag denne eyeliner i Glossip pen, som jeg plejede at linere mit øje, hvilket giver den en langstrakt form.

GLOSSIP SUPER VOLUME ULTRA SVART MASCARA (pris 10, 50 euro)

I videoen kan du se perfekt: denne mascara er skør! Det er intense og meget tykke øjenvipper for en virkelig misundelsesværdig 'falske øjenvipper'!

GLOSSIP COMPACT BLUSH (pris 8, 90 euro)

Jeg tændte derefter mine kinder med en dejlig fersken-lyserød rødme, Glossip Compact Blush 08 Miss, meget neutral og velegnet til alle hudtyper. Især tror jeg, at denne nuance er ideel til en makeup som den, der er skabt i dag for dig!


LØS MATTIFYNG pulver (pris 13, 90 euro)

For at indstille makeup er pulveret uundværligt, fordi det ikke kun sikrer langvarig make-up hele dagen, men også en mat finish og raffineret hud. Til dette formål er Loose Mattifyng Powder Glossip perfekt, fordi den er fuldstændig gennemsigtig og giver et strålende og på samme tid uigennemsigtigt udseende, ligesom det, som min hud har i den videotutorial, du lige har set ????

GLOSSIP INGEN OVERFØRSEL VÆSKET LIPTINT (pris € 9, 90)

For en make-up læbe-make-up kan du ikke gå glip af den røde læbestift, bedre hvis super intens og uigennemsigtig, ligesom den Glossip flydende læbestift i 05 Cherry-varianten, som Serena også talte i vintermakeup- trendvideoen : uigennemsigtige flydende læbestifter er af god mode, og denne signerede Glossip har et vanvittigt greb og en pragtfuld farve, praktisk taget identisk med Red Velvet, en af ​​de berømte velvetine fra Lime Crime Make Up.

FULL FARVE MAT LIPSTICK (pris 6, 90 euro)

Hvis du foretrækker klassiske og mere indhyllende læbestifter, kan du bruge en pragtfuld uigennemsigtig rød som 09-varianten af Full Color Mat læbestift : det gør læberne bløde og fløjlsagtige.

SOPHISTIKERET MAKEUP GLOSSIP MAKE UP

Og her er mit Glossip-trick: neutrale farver er hovedpersonerne i øjnens look, hvilket gør dem dybe, mens læberne skinner af den langvarige, uigennemsigtige flydende læbestift !
På disse billeder kan du tydeligt se den lysende virkning på øjenlåget og nuanceskæret oprettet i folden.
Kan du lide denne mørke øjenmakeup med blank læbestift fra Glossip Make Up ? Fortæl mig hvad du synes ved at give mig en kommentar!

Kategori: