DeBBY for at få vores julefestivaler til at glitre, lancere Glitter & Metal, en meget lys kollektion, hvor glitteren er hovedpersonerne.

Vi præsenterer alle produkterne i den nye deBBY-kapsel : er du klar til at leve din jul 2023-2024 i lyset af lysstyrke?

DEBBY GLITTER & METAL COLLECTION

Julen har altid været synonym med gnist og lysstyrke, og deBBY tilpasser sig de mest aktuelle trends.

Faktisk foreslår den den nye Glitter & Metal-makeupkollektion, der indeholder to vigtige elementer, når de indsættes i en bestemt gnistrende make-up.

Et brusebad med glitter slutter sig til en moderne og glam metallisk finish for at give liv til en række unge og ajourførte referencer, perfekt til skønhedsafhængige, der altid ønsker at følge med i tiden.

Fra Fix over hele klippetøjet og GLITTER til at gøre makeupen klarere, til Metalblyant-øjenblyanter uden at glemme den strengt skinnende manikyr takket være GelPlay Glitter & Metal- emaljer.

deBBY tilbyder tre lyse og trendy multifunktionsprodukter, perfekte til at ledsage os i løbet af ferien, hvilket giver os et glitrende touch, velegnet til at få os bogstaveligt talt til at skinne!

Er du klar til at kende detaljeret alle produkterne fra BLUE Glitter & Metal ?

ALT OVER FIX & GLITTER

Blandt de nyheder, der er foreslået af deBBY, vises All Over fix & Glitter, et 2 i 1 produkt, der egner sig til at blive brugt både i ansigtet og på øjne og læber.

Inde i gryden finder vi den specifikke transparente fastgørelsesvoks, der skal anvendes som base og glitrende farvet løs pulverglitter designet til at gøre vores make-up ekstraordinær lys.

Den praktiske applikator tillader os at dosere produktet korrekt og således undgå overdreven, mens tilstedeværelsen af ​​et lille spejl, der er indsat i pakningen, giver muligheden for at bruge det når som helst, når det er nødvendigt.

Moderne, gnistrende og funktionel, den nye All Over deBBY vil helt sikkert ikke få os til at gå upåaktet hen!

Det fås i 3 tydeligt festlige skimmerfarver :

  • 01 hvid;
  • 02 guld;
  • 03 rød.

METALPENCIL

DEBB Glitter & Metal- kollektionen inkluderer også 3 i 1 Metal Pencil blyant karakteriseret ved en meget moderne metallisk finish .

Den bløde struktur og den strømmende mine giver mulighed for at anvende den let og med ekstrem præcision både på øjnene og på læberne og øjenbrynene, hvilket gør vores make-up unik og original.

Det repræsenterer bestemt en ultra-moderne merværdi, der matcher vores typisk festlige look, der gør det glam og trendy.

Fås i 4 lyse nuancer:

  • 1 Metal Bronze: metallisk bronze;
  • 2 Metalblå: intens metallisk blå;
  • n.3 Metal Brun: metallisk brun;
  • n.4 Metal Sort : metallisk sort.

GEL PLAY GLITTER & METAL

Afslutter kollektionen den ikoniske emalje DEBBY, der til lejligheden klæder sig i metal og glitter, hvilket gør vores manikyr til en rigtig juvel.

Hurtigtørrende, de nye gelPLAY-emaljer tilbyder en ultra-blank geleffekt finish, hvilket gør dem særligt velegnede til at afslutte vores aften look, måske kombinere manikyr med tilbehør.

Fås i 4 forskellige farver :

  • n.101 Bronze Glitter: sparkle bronze;
  • 102 Metal Bronze: metalliseret bronze;
  • n.103 Red Glitter: gnistrende rød;
  • n.104 Metal Red: metallisk rød.

HVORDAN KØBES ALLE PRODUKTER I DEBBY GLITTER & METAL COLLECTION

Alle Metal & Glitter-produkter, der er foreslået af deBBY, kan købes hos alle autoriserede forhandlere, såsom OVS, Upim, Coin og i butikker, der specialiserer sig i personlig pleje, såsom Tigotà.

Priserne er i tråd med priserne i det permanente sortiment af DEBBY, så bestemt lave omkostninger og egnet selv til lommerne til den yngste skønhedss afhængige!

Og kan du lide disse funklende nyheder fra DEBB? Hvilket produkt foretrækker du?

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Essence Winter Dreamin, vinter 2023-2024 makeup-linje.
  • Essence Counting Star, makeupkollektion med stjerner.
  • Catrice Vinyl VS Velvet, bronze make-up line.

Kategori: