Mange ansigts- og kropsprodukter til en misundelsesværdig solbrun året rundt: Vi præsenterer den spektakulære Bronzing Collection 2023-2024 makeupline fra Pupa Milano!

BRONZING COLLECTION 2023-2024 PUPA

Produkterne fra den nye Bronzing Collection Pupa solcelle-make-up-kollektion lover en rav og utroligt strålende hud, for en helt naturlig solbrun effekt, pyntet med lette berøringer fra superglød finish.

Jorden er den bedste allierede til at give et sundere udseende i ansigtet og understrege dets funktioner: Pupa Milano tilbyder forskellige varianter af bronzer, med et lysende præg eller en helt uigennemsigtig finish. Serien inkluderer også eksklusive kompakte foundation- sæt og vandtæt mascara og selvbrun geler til hud, der er 'solkysset' hele året rundt.

Lad os finde ud af detaljerne henvisningerne til Pupa Bronzing Collection 2023-2024-linjen !

BRONZING & GLOWING FACE PALETTE (PRIS € 24, 00)

Pupa-sommerkollektionen åbner, de nye Bronzing & Glowing ansigtspaletter. Tre paletter i ét til et perfekt garvet ansigt og en super glød finish, sammensat af en bronzer, en kold konturjord og tre lysstoffer med satin, metal og skinnende finish.

Her er de tre farvevarianter, ideelle til lette, mellemstore og mellem-mørke skind:

  • 001 Let hud;

  • 002 Medium hud;

  • 003 Mørk hud.

SOLAR FUNDATIONSKIT OG VANDRETT MASCARA (PRIS € 23, 00)

Det ideelle sæt til et garvet og beskyttet ansigt og et perfekt look med ekstrem hold! Extreme Bronze Foundation Pupa-sæt kombinerer et kompakt solfundament og vandtæt mascara for et komplet og upåklageligt make-up-look, selv med høje temperaturer.


Ekstreme bronzefundament kombinerer en naturlig solbrun effekt med UVA / UVB-beskyttelse. Den lette og fløjlsagtige tekstur lover at øjeblikkeligt blandes med huden for en solbrun hudfarve, korrigeret i dets mangler og ensartede hele dagen. Modstandsdygtig over for vand, sved og fugt er det også perfekt til direkte udsættelse for sollys. Det er kombineret med den legendariske Vamp-mascara! Pupa, formuleret til at give et ekstremt volumen og takket være den vandtætte formel modstå vand, fugtighed og høje temperaturer.

De farvevarianter, der er foreslået til Pupa foundation og mascara-sæt, er fire:

  • 001 Naturlig;
  • 002 guld;

  • 003 skat;
  • 004 Bronze.

MAXI COMPACT TANNING LAND (KOSTNAD € 23, 00)

Den ikoniske bronzer Pupa vender tilbage i et maxi-format, der er ideelt for dem, der elsker den 'solkyssede hud' -effekt året rundt. Silkeagtigt og let, det falder let i ansigtet uden at skabe grimme pletter og genskaber en solbrun effekt med en mat eller strålende finish .

Pupa maxi-bronzer kommer i seks nuancer for at give et ekstra strejf af farve til alle hudfarver:

  • 002 Honey Gold;
  • 003 Amber Light;
  • 004 Sparkle Brown;

  • 005 Light Sun Matt;
  • 006 Cocoa Matt;
  • 007 Bronze Matt.

BØRSTE- OG LYSBRUGSSET TIL LANDBRUG (€ 19, 00 OMKOSTNING)

Det ideelle makeup-sæt til et perfekt garvet ansigt med en strålende finish. Den ekstreme bronzestrålende lysende jord er beriget med meget fine mikroperler, der reflekterer lyset, der giver en naturlig udstråling i ansigtet. Dens silkeagtige struktur lover at indpakke ansigtet med en tynd film for en lang ensartet farve, mens Soft Focus-pulvere optisk reducerer ufuldkommenheder og små rynker for en glat og perfektioneret hudfarve.

For at påføre og blande bronzer inkluderer det italienske mærke en ansigtsbørste
i syntetiske fibre, bløde og af høj kvalitet. Dets afrundede form sikrer en homogen spredning af jorden, men er også perfekt til påføring af rødme og pulvere.

Her er de tre foreslåede farver :

  • 010 Kiks;
  • 020 Sienna;
  • 030 Chokolade.

BRONZER MATT SET OG ANSIGSBØRSTE (PRIS € 19, 00)

For dem, der elsker den supermatte effekt, tilbyder Pupa Milano også en mat version af børste- og bronzerkit. Ekstrem bronze Matt bronzing har en let og fløjlsagtig struktur for en perfekt pasform og en ensartet farve med upåklagelig hold. Dens specielle formulering, beriget med tapioca-stivelse, absorberer overskydende talg og lover en ekstraordinær anti-glanseffekt og fremragende holdbarhed. Plusset? En delikat duft med noter af kokosnød, vanilje og honning .

Inkluderet i Pupa Summer 2023-2024-kittet er den afrundede ansigtsbørste af silhuet kendetegnet ved syntetiske fibre af absolut blødhed og høj kvalitet.

Også i dette tilfælde foreslås tre nuancer:

  • 001 sand;
  • 002 rav;
  • 003 Kanel.

Garvning og legeme til selvbrændingsgele (PRIS € 23, 00)

Pupa Sommer 2023-2024-serien lukkes med den ekstreme bronzebargens øjeblikkelige garvegel . Karakteriseret ved en bestemt geltekstur, når den påføres, bliver den til vand for en følelse af absolut friskhed .

Fra den første anvendelse garanterer den selvbrun gel, Pupa, en 'solkysst' hud, som efter en weekend på stranden. Den solbrune effekt er helt naturlig med en mat og lav overførselsfinish . Det kan også bruges på allerede garvet hud for at fremhæve dets ravetoner.


Pupa Extreme Bronze gel fås i to nuancer til lyse og mellemmørke skind:

  • 001 Let hud;
  • 002 Mørk hud.

HVORDAN KØRE DE NYE BRONZING COLLECTION PUPA-PRODUKTER

De nye produkter fra Pupa Bronzing Collection 2023-2024-linjen kan allerede købes på det officielle websted for det milanesiske kosmetiske mærke og ankommer snart i Pupa Milan parfymebutikker og narkotikahandel.

Hvad synes du om de nye Pupa-makeuphenvisninger til at forbedre sommerbrunen? Fortæl os alt i kommentarerne!

Kategori: