Illamasqua lancerer May Queen-kollektionen i den varme sæson: sarte og originale nuancer, der fremkalder forår, men også britiske traditioner .

KAN QUEEN ILLAMASQUA SAMLING AF MAKEUP

Maj-dronningen Illamasqua består af gamle britiske folketraditioner, der er typiske for denne periode og dybt forankret i hedensk kultur.

May Day fejrer May Day, en keltisk tradition, der har levet i over hundrede år og repræsenterer ankomsten af Spring Equinox .

I anledning af maj-dagen blev brandfestivalen annonceret, lokalt kaldet Beltane, hvor en række indbydende ritualer, der fejrer frugtbarhed, succes med høsten og vækst af husdyr finder sted. Lykkelige ritualer dybt følte i hele Det Forenede Kongerige.

Alt ender med den symbolske kroning af dronningen af ​​maj, den der tænder bålet og symbolsk angiver starten på sommeren.

Og det er netop disse muntre, glade og eventyrlige atmosfærer, der giver liv til Illamasqua May Queen- kollektionen: en sober, sofistikeret linje, der minder om naturlige elementer og sommersæsonen.

En klog elegant og raffineret farveblanding, der helt sikkert vil vække din beundring!

LYS ILLAMASQUA BEYOUND PUDDER I GUDEN (PRIS € 40, 95)

Et af flagskibsprodukterne fra May Queen-kollektionen er bestemt Illamasqua-markøren i Beyound Powder- linjen, der er foreslået i farven i begrænset udgave i Deity .

Det er en silkeagtig og impalpable illuminant med en delikat satin tekstur. Den foreslåede nuance forstærker en meget bestemt farve: duokromt guld og grønt for en iriserende effekt uden lige.

MONO ILLAMASQUA EYESHADOW POWDER EYESHADOW (PRIS € 19, 95)

Makeup-linjen May Queen inkluderer også tre nye nuancer af pressede øjenskygger i pulver, Powder Eyeshadow, et sortiment, der permanent findes i Illamasqua-kataloget.

De tre farver, der er valgt til samlingen, består af sarte pasteltoner, der er levende med en satinfinish, næsten metallisk, hvilket gør den pulveriserede struktur meget lig en creme.

  • Pigen: delikat satinguld;
  • Ritual: pastellrosa med lys syrin nuancer, satin;

  • Påkald: zink / satin sølvfarve.

PURE PIGMENT ILLAMASQUA (PRIS € 20, 95)

Illamasqua foreslår Pure Pigment, et pulverfrit pigment i den eksklusive Muse- farve til forårssommerkollektionen. En vidunderlig pastellrosa beriget med champagne-refleksioner, som er ekstremt alsidig.

Det kan bruges som en klassisk øjenskygge, som en rødme eller endda som et illuminant, alene eller kombineret med andre farver for at give lysfarven.

NYE LIPSTICKS, ANTIMATTER LIPSTICK ILLAMASQUA (PRIS € 23, 95)

AntiMatter læbestifter er blandt de mest berømte Illamasqua læbestifter : semi-uigennemsigtig finish, brugervenlighed og langvarig gør dem til det mest eftertragtede og efterspurgte læbestift af mærket.

I May Queen make-up-kollektionen introduceres to farver, vitamin, saftig og superkomfortabel, perfekt til denne sommer:

  • Opladning: cyclamen pink;
  • Binær: intens koral.

Vores mening

Illamasqua er ikke et kendt brand i Italien, men det har nogle virkelig specielle produkter af høj kvalitet, som fortjener vores opmærksomhed. I denne kollektion er det produkt, der imponerede os mest, det lysende duokrom Beyound Powder in Deity: det har en unik farve, der kan give ansigtet en spektakulær glødeffekt! Vi er ikke opmærksomme på, at der er illuminanter, der ligner dette på markedet, det er faktisk et sjældent stykke.

HVOR man kan købe maj-dronning ILLAMASQUA-SAMLING

Hele Illamasqua May Queen- kollektionen kan købes fra det officielle websted med forsendelsesomkostninger på € 7, 00, som bliver gratis for ordrer over € 55, 00.

Mærket kan også findes på denne side på Asos, hvor der periodisk er tilbud og også på BeautyBay på denne side.

Og hvad synes du om denne makeupkollektion? Fortæl os det i kommentarerne!

FINN OGSÅ DISSE NYHEDER:

  • Sammensæt L'Oreal Glam Beige.
  • Oplev det vidunderlige Unicorn Lashes-mærke.

© Reproduktion forbeholdt

Kategori: