Meget sjovt med venner: dette er beføjelsen til den nye makeup-samling med begrænset oplag Girls Just Wanna Have Fun signeret Essence Cosmetics !

JENTESAMLÆGNING BARE WANNA HAR FUN ESSENCE

For efteråret 2023-2024 tilbyder kosmetikmærket til lave omkostninger os en eksklusiv trendudgave dedikeret til venskab mellem piger: mange nuancer af pink og lilla til en ung, munter og super feminin make-up!

Essence Girls Just Wanna Have Fun-kollektionen består af en bred vifte af øjenskygge paletter, eksklusive ansigts- og læbeprodukter, masser af super chic neglelakker og tilbehør : lad os opdage det sammen i detaljer!

EYESHADOW PALETTE (pris 2, 79 euro)

En unik kombination af varme og indhyllende farver, ligesom et autentisk venskab mellem piger: Essence Girls Just Wanna Have Fun øjenskygge palet indeholder fire nuancer med en metallisk finish til super lyst make-up look. Nuancerne af pulverrosa, korallrosa, violet taupe og kobber giver øjenmake-upen en ekstrem feminin og glam-touch.

MULTICOLOR BLUSH (pris € 3, 29)

Kinderne er farvet med den lækre flerfarvede Essence- rødme : en vaffel dekoreret med tre nuancer i lyserøde farver, der skal bruges individuelt eller blandes sammen, for et unikt og super naturligt resultat.

HØJDEPUNKT (pris € 3, 29)

Perfekt til at skabe lyse pletter i ansigtet i nuancer af lyserosa, det oplysende pulver fra Girls Just Wanna Have Fun-linjen får alle til at forelske sig i det softwrap med mange lækre små hjerter i lettelse og en meget tynd struktur for en glødestjerneeffekt 'sikret.

LIP SCRUB (pris 2, 99 euro)

For læber, der altid er perfekte, glatte og bløde, tilbyder Essence Cosmetics til efteråret 2023-2024 en lys pulverrosa læberekrub med mikrogranulat, der forsigtigt eliminerer døde celler fra læberne, hvilket giver dem ny blødhed.

LIPSTICK ESSENCE (pris 2, 49 euro)

Selv i efterårssæsonen kan du ikke undvære et strejf af farve på læberne: Essence Girls Just Wanna Have Fun læbestifter er kendetegnet ved en cremet struktur med ekstrem pigmentering og er afvist i tre trendy nuancer .

  • 01 Pretty Girls Rock, neon fuchsia;
  • 02 Barbie Girl, dyb pink;

  • 03 Vi er unge!, nøgen lyserød.

DUO NAIL POLSK, DOBBELT EMAEL ESSENCE (pris 1, 99 euro)

Til manikyr efteråret 2023-2024 tilbyder Essence sjov duo af emaljer til at lege med farver og give liv til fantastiske og munter manikyr: Duo neglelak har faktisk to farver af kombineret neglelak, med forskellige finish og kontrastfulde nuancer.

  • 01 Just Me & My Girls, metallisk taupe og neon-fuchsia;
  • 02 Hvem kører verden? Piger!, lysebrun og ferskenrosa;

  • 03 Vi er glade sammen, orange og beige barbie.

Neglstikker (pris 1, 29 euro)

Et ekstra touch til manikyr med Essence Cosmetics Negleklistermærker: dyrebare hjerteformede, dråbe-, blomster-, trekanter, polka-dot og firkantede klistermærker med supereffekt negl til super feminin og elegant neglekunst.

2 I 1 NAILFIL (pris 1, 79 euro)

Uundværlig i enhver kvindes skønhedspose har Essence Girls Just Wanna Have Fun neglefil to sider med forskellige funktioner, den ene til at forkorte neglen og den anden for at arkivere og afslutte formen.

COSMETICS BAG (pris 2, 99 euro)

For at afslutte den varierede Essence Fall 2023-2024-kollektion foreslår det tyske brand en fantasifuld koblingstaske i naturligt sandfarvet stof og fuchsia-detaljer. Et ægte must-have til altid at have med dig og til at holde små (men uundværlige) ting, som vi ikke kan opgive.

DATO FOR UDGANG

Trend-udgaven til Girls Just Wanna Have Fun Essence vil være i salg i september og oktober 2016 i butikkerne i mærket, såsom Coin, Upim, Scarpe og Scarpe, OVS, Tigotà og Esselunga butikker.

Hvad synes du om denne efterårssminkekollektion? Hvilket produkt tiltrækker dig mest? Fortæl os alt i kommentarerne!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Essence Me & My Umbrella, efterår 2023-2024 makeup-kollektion.
  • Make-up Efterår Vinter 2023-2024 Essencesnyheder.
  • Essence Exit To Explore, tropisk trendudgave.

Kategori: