Zuiki efterår vinter vinter 2023-2024 beklædning omfavner de sæsonbetonede tendenser. Fra bikerjakker til trykte bluser til øjeblikket's absolutte musti- mid-nederdele .

Lad os finde ud af alle nyhederne fra Zuiki-kataloget!

ZUIKI VINTERKLÆR 2023-2024

Lad os starte med Zuiki-jakker, fås i forskellige farver fra sennepsgul til total sort. Beklædningsgenstande i cykliststil, med lynlåse og hævet syning, der giver en rock-vri.

I Zuiki vinter 2023-2024-kataloget finder vi også vendbare dunjakker med en praktisk hætte og lynlås. På den ene side dunjakke, på den anden øko-pels, som mærket tilbyder i en lige og behagelig udskåret veste- version.

SWEATSHIRTS AND SWEATERS

I Zuiki-kataloget er sweatshirts revideret i en glamorøs version med ribbestrikkede manchetter, snørebånd og et kontrastigt grafisk tryk .

Zuiki 2023-2024-sweatere har på den anden side et bredt og stort snit, nogle med en V-hals, andre skildpaddehalser eller en båd, pyntet med flæser på ærmerne og et hjertetryk .

T-skjorter og bluser

Farvepaletten på Zuiki efterår 2023-2024-kataloget optager alle sæsonbestemte nuancer, fra sennepsgul til pulverrosa, der passerer gennem bordeaux og den altid tilstedeværende sort.

Kimono-effekt flettede bluser, ensfarvet eller med geometriske prints. Shirts med meget lette strukturer og romantiske ruches gør Zuiki-beklædning velegnet til enhver lejlighed.

For elskere af afslappet look kan t-shirts fås både tætsiddende og monokrom, der blussede og med blomsterprint .

MINNIE OG MIKKEY-MUS

Zuiki 2023-2024-kataloget er kendetegnet ved en dejlig kapselkollektion med Minnie og Mickey Mouse .

Det er en begrænset udgave, som tøjmærket tilbyder til Disney- elskere.

Mange modeller, såsom den store t-shirt med rund hals i musen eller de smukke afgrødsmodeller med hel grafisk print og kontrastrør.

ZUIKI KLÆDER

Blomsterprint, flerfarvet og dyregeometri på lette stoffer og pareo-effekt design kendetegner Zuiki-kjoler, der findes både lange og midi.

Blandt Zuiki-tøjet mangler der ikke mere elegante og sensuelle modeller, såsom det langærmede ærmeløse forslag i strækstof og beriget af metalringe langs halsen, eller den smukke kjole med knapper og syning, der fremhæver taljen.

Skal haves i alle modekollektioner er de elegante dragter, dets jumpsuits, som mærket foreslår både i paladset og i cigaretten, med elastisk og tone-til-tone- ramme .

SKIRTS

Som i Promod-modekataloget, er der heller ikke i den nye Zuiki-kollektion mangel på denim-mini- nederdele, brede og trykte midi-nederdele op til de elegante smalle kappemodeller med en dyb spalte på låret.

Også i dette tilfælde er detaljerne slående, ligesom buerne i taljen og tekstilerne med romantiske flæser, der gør Zuiki-kvindernes forslag absolut alsidige og passepartout.

ZUIKI PANTS

Zuiki-bukser er mange med personlighed og stil. Selv de klassiske supermager modeller er faktisk beriget med tofarvet sidebånd .

Gå ikke glip af afgrøde bukserne pyntet med en dyrere ramme, de højtaljerede modeller med geometrisk tryk med en retro stemning, op til de meget brede palazzobukser i bunden og med plov .

Zuiki Italia tænker også på grundlæggende forslag såsom modeller i en farve med lige ben og strækstof, men også glamourøse bukser med ankelflounces og faux læder leggings.

JEANS

Masser af Zuiki-jeans at vælge imellem, fra klassiske lige tynde jeans med brugt-effekt snit til modeller med kontrastfarvet syning.

Gå ikke glip af afgrøderne med lige ben og afdækket ankel, som mærket beriger med en kantet bund og delikat flounces .

Naturligvis kan med hensyn til jeans ikke gå glip af flare modeller, nu hovedpersoner af sæsonen. Dette er vintage denimbukser med et blusset ben i bunden .

MÆRKET ZUIKI KLÆDER

Et billigt modemærke født i Napoli i 2003, der ejes af Ennepi srl. Imprint Fremstillet i Italien til tøjmærket af brødrene Nunziata, der tilbyder en bred vifte af tøj til rimelige priser. I dag kan Zuiki Italia prale af tre linjer: Mand dedikeret til herremode, Zuiki dedikeret til kvinder og dig til unge piger fra 16 til 25 år gamle. Ud over tøj i Zuiki-butikker finder vi også smykker, tasker, sko, kostumer og en sportstøj-linje. Mærket udvides konstant takket være franchisen i butikkerne, der spreder sig bredt over Italien. Webstedet ledsages af et websted, der tillader online shopping .


HVORDAN KØRE ZUIKI SHOP ONLINE OG SALGSPUNKTER

Potetet kan købe Zuiki efterår vinter 2023-2024 officielt tøjwebsted www.zuiki.it og i butikker i Italien.

Hvad synes du om den nye Zuiki 2023-2024-kollektion? Hvad er de tøj, du kan lide mest? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar!

Kategori: