Hvis du sætter pris på intens og strålende makeup, kan denne makeup gøre lige for dig!

Jeg viser dig hemmeligheden bag at skabe en lyseblå make-up uden at bruge glitter, der har ulempen med at ende spredt på ansigtet både under og efter påføring.

SUPER LYTT BLÅ ØJE MAKE-UP

Jeg foreslår en virkelig unik og original øjenmakeup i blå nuancer .

Det stærke punkt med denne make-up er uden tvivl det virkelig lyse øjenlåg, realiseret takket være brugen ikke af glitter, men af ​​en skimmergel, der bruges på øjenskyggerne. Efter et par sekunder tørrer den silikone-baserede gel helt og får makeup endda længere!

Desuden belyser denne type topcoats udseendet meget og ser virkelig meget tyndt glitter ud, som dog ikke vil bevæge sig før tidspunktet for make-up-fjernelse.

Den blå blyant i det indre rim giver et strejf af farve, der lyser op for make-up. Afhængig af din smag kan den også erstattes med en kødfarvet blyant, sort, mørkeblå eller benzingrøn.

TIL HVEM ER DETTE GODT

Denne blå make-up er velegnet til forskellige irisfarver med de rigtige forholdsregler.

Hvis du har mørke øjne ( brune, brune, sorte øjne ) med denne makeup, lyser de og bliver virkeligt magnetiske. Hvis du har blå øjne, foreslår jeg, at du erstatter den blå blyant med en sort blyant for bedre at afgrænse udseendet. Dette trick anbefales ikke til dem med grønne eller grå / cerulære øjne.

Den langstrakte skygge giver et fortryllende og udadrettet look.

PRODUKTER ANVENDT

For at skabe denne lyse makeup brugte jeg disse kosmetik:

- Mulac Cosmetics Øjenskygger Cirkus, trick og showet ; Forstyrrelse strobe cremer; Gentleman mascara; falske øjenvipper Freak of Nature.
- Neve Cosmetics Narwhal pastelflyant.

Hvis du ikke allerede har disse make-up derhjemme, kan du erstatte dem med andre produkter, der har lignende egenskaber og farver.

PROCEDURE

Lad os se sammen, hvad der er trinene til at lære, hvordan man skaber denne intense og magnetiske blå makeup.

TRIN 1

Lad os starte med at anvende og blande en lavendel-øjenskygge (Mulac Cosmetics Circus-øjenskygge) i øjet.

TRIN 2

Påfør derefter en mørkegrå øjenskygge (Mulac Cosmetics Trick-øjenskygge) langs de nedre vipper og i det ydre hjørne, og bland godt.

TRIN 3

Derefter tager vi en mørkeblå uigennemsigtig øjenskygge (Mulac Cosmetics The Show-øjenskyggen) langs de nedre vipper og på det mobile øjenlåg.

TRIN 4

Derefter påfører vi en lys gel som topcoat (Mulac Cosmetics Disturbia strobe cremer) på øjenlåget og i det indre hjørne som et lyspunkt.

TRIN 5

Endelig spredte vi en blå blyant (Neve Cosmetics Narwhal blyant) i det indre rim og mascaraen (Mulac Cosmetics Gentleman-mascara) på øjenvipperne.

TRIN 6

Hvis vi ønsker en mere intens effekt, anvender vi falske øjenvipper (Mulac Cosmetics Freak of Nature-vipper).


ABSTRAKT BLÅ MAKE-UP TUTORIAL

Her er sammenfattet alle trin for at realisere denne intense og virkelig lyse makeup:

SÅDAN KOMPLETERER DU MAKE UP

For at gøre dette trick endnu mere specielt besluttede jeg at anvende en kold mørk læbestift på mine læber. Over læbestiften bankede jeg let på strobe-creme, der også blev brugt på øjnene, for en virkelig unik effekt!

Alternativt kan du naturligvis bruge en mat nøgen læbestift eller en kold læbestift som en fuchsia eller en rose .

Til sidst påførte jeg en koldfarvet rødme på mit ansigt (Mulac Cosmetics rødme Ariel) og jeg skitserede mine øjenbryn godt.

Fortæl mig, hvis du kunne lide denne blå make-up, og hvis du elsker, du også præsenterer lyse tricks !

Kategori: