Gæt præsenterer den nye bæltekollektion i 2023-2024, rig på lyse detaljer for at berige for at give et strejf af lys til vores tøj. Lad os opdage alle de gætte forslag!

GÆS BEMÆRKESAMLING

Guess-bæltekollektionen indeholder en bred vifte af forslag til enhver smag. Faktisk finder vi bælter i forskellige størrelser, mere eller mindre store, ideelle til at bære både i taljen eller på hofterne.

Guess har desuden tænkt på mange detaljer for at berige bælterne: rhinestones, kæder og studs . Printene er den virkelige styrke i kollektionen, faktisk finder vi geometriske mønstre , python, dobbelt ansigt og dekorationer med Guess- logo .

Vi er bare nødt til at finde ud af mere om alle modeller af gætte bælter!

GÆT STRASS Bælter

Guess-bælter, der er beriget med sølvfarvede rhinestones, er elegante og raffinerede. Bælterne er tynde og lavet af imiteret læder med en metalplade dekoreret med en 'G', designet med glitter for at huske navnet på mærket.

BÆRER MED GEOMETRISKE TEGNINGER

For at berige bæltet med personlighed har Guess skabt et meget elegant gyldent geometrisk tryk . Bælterne er lavet i forskellige farver og er perfekte til at kombinere med ethvert look, både dag og nat.

GÆS BELD DOBBELT ANSIG

De dobbelte ansigter er de perfekte bælter til dem, der ofte ønsker at skifte look og lege med tilbehør. Mærket tilbyder os bælter med dobbelt side, i forskellige trendy farver og lavet med Guess- logo og gyldent spænde.


GÆT BÆNDBEL

Det klassiske bælte, der skal bæres på hofterne, foreslås af Guess med særlige detaljer såsom gyldne spænder eller læderet spænder.

GÆT STORE Bælter

Guess tilbyder to høje bælter til at bære i taljen, lavet af imiteret ruskind, de er perfekte til at forbedre formene og give udseendet mere grusomt takket være detaljerne og det sølvfarvede spænde.

Desuden inkluderer kollektionen et maxi-bælte, bi-farve i denim, til dem, der vil have et mere afslappet look og elsker jeans.

GÆTTER Bælter

For at få et mere dynamisk udseende tænkte du på bælter dekoreret med stender og huller . Disse forslag er perfekte til at bære i taljen eller på hofterne, for at give vores tøj en kant og få mest muligt ud af vores figur.

Bælter gætte pittonat

Øjeblikket er afgjort pythontrykket, der tilbydes i imiteret læder i forskellige farver, som Gæt pynter med runde eller rektangulære gyldne spænder .

GÆS BEMÆRKER MED LOGO

Inde i Guess-kollektionen finder vi de uundgåelige mærkeremme . Disse forslag er perfekte til dem, der ønsker et praktisk, dynamisk look uden at ofre elegance og stil.

Gæt trykbælter tilbydes i forskellige farver og med forskellige spænder, faktisk finder vi klassiske lukninger eller med toppen af ​​korset med krydsede Gs.

GÆS TIL BALTER

Gæt gentager modellen af ​​bælter med logo-udskrivning og tilføjer i stedet for det klassiske spænde, en metalplade, sølv med Guess 1981-logoet.

GÆT STEMMA Bælter

Det amerikanske brand fokuserer på klassisisme og foreslår bælter lavet af imiteret læder eller trykt stof, i stedet for spændet logoet eller ordet gæt.

KæDESTÆREM

Johanna bælter er enkle, men falder ind under kategorien glam rock. Faktisk har Guess beriget bælterne med en gylden kæde, der erstatter den klassiske chic, meget forbipasserende.

HVOR man kan købe gæt

Alle bælter i den nye Guess-forårssamling 2023-2024-kollektion er allerede tilgængelige i alle enkeltmærke butikker og stormagasiner. Derudover er det muligt at købe bælterne direkte online på det officielle websted www.guess.eu.

For et pænt og glamorøst look, match bælterne med de pragtfulde Guess Tasker!

Fortæl os med en kommentar, hvilken model du foretrækker fra samlingen!

Mister IKKE DE SENESTE FASHION NYHEDER:

  • Den nye kollektion af Prada-sko, virkelig utrolig.
  • Alle Chanel solbriller, den nye linje.

Kategori: