Skulderremme med en vintage charme, en butik, hvor du kan opbevare alt hvad du har brug for og en kobling til specielle lejligheder. Der mangler ingen modeller i Motivi tasker 2023-2024-kollektionen!

Valg af den rigtige taske afhænger af din stil og smag. Hvis du ikke har klare ideer eller leder efter inspiration, kan du tage et kig på de nye ankomster til det italienske brand.

Tasker begrunder indsamling, butik

Stort, rummeligt og alsidigt . Motivi indkøbsposer med det ikoniske hjerte-logo kan ikke gå glip af garderoben i enhver it-pige, altid i takt med de nyeste trends.

Hvis vi ikke ønsker at gå upåagtet hen, kan vi tilpasse poserne med flerfarvede tørklæder eller farverige sommer charme for at have en urban stemning, unik i sin art.

BEGRUNDELSE TIL SKULDERPASER

Vi kan bære Motivi skulderrem på den ene skulder, krydse med lang eller kort blonder. Mærket foreslår dem i sæsonbestemte popfarver - som gul og rød - men også i den klassiske nøgenhed, pyntet med applikationer som stendere, sten og små hjerter med guld eller sølv hardware.

Glam / sporty eller minimal / romantisk? Den adskillelige cross body taske reagerer på alle vores holdninger. Skulderrem i kunstlæder med et hjerteformet spænde er også udstyret med en kontrastfri lynlås-taske forbundet med magnetknapper. Fjern blot posen fra resten af ​​posen for at have to poser!

CLUTCH

Det er den kvindelige taske par excellence, ideel til at præsentere i en galant aften eller til en vigtig begivenhed.


Hvis du foretrækker en essentiel eller minimal stil, er Motuch satinmotiv perfekt. Monokolormodellen i pulverrosa eller sort, med en firkantet form med kvast og snaplukning, giver elegance og klasse selv til det enkleste look.

HVORDAN KØBES BEGRUNDELSER

Du kan købe Motivi-tasker i fysiske butikker med et enkelt mærke eller i online-butikken www.motivi.com.

Komplet tøjet med det smukke tøj og alle Motivi tøjgenstande!

Hvad synes du om den nye linje med Motivi-tasker? Hvilken foretrækker du? Efterlad en kommentar!

Opdag de andre nye tilbehør og mode:

  • Den nye Motivi sko-kollektion med alle sommermodeller.
  • Zara-tasker, alle sommernyheder.
  • Motivi formelle kjoler, elegante kjoler 2023-2024.

Kategori: