Leder du efter en original idé til Halloween? Du vil helt sikkert nyde denne Nail Art inspireret af fru Lovett, medstjerne i den berømte britiske musical Sweeney Todd, der er legendarisk for offentligheden af Tim Burton-filmen med samme navn!

Stilen til denne film er dyster og gotisk, perfekt til den 31. oktober-fest! Instruktøren Tim Burton er faktisk berømt for film med spændingen med et strejf af romantik, ligesom Edward Mani di Forbice og Nightmare Before Christmas, som vi allerede har foreslået dig med smukke oplæringsprogrammer til make-up.

Neglkunst fru LOVETT FOR HALLOWEEN

Hvem er fru Lovett? Hun er medstjernen i filmen Sweeney Todd, partner og medskyldig ved den makabre frisørs forbrydelser . Kvinden er faktisk vant til at slippe af med legeme af uskyldige ofre ved at bruge menneskelige kroppe som en fyldning til kødkagerne, hun sælger i sin butik på Fleet Street i London.

I betragtning af den tvivlsomme karakter af ingredienserne i hendes kulinariske kreationer definerer hun selv sine tærter som 'The Worst Pies in London', hvilket bogstaveligt talt betyder 'det værste rod i London'.

PRODUKTER ANVENDT, FABYGLASER

  • Faby Power base frakke;
  • Faby Lunar Skin hvid emalje;
  • Faby sort emalje Det er ikke sort. Det er mørkt;
  • Faby Sweet Tunes rød emalje;
  • svamp;
  • Nail Art børster.

Neglkunst trin for trin

Lad os finde ud af, hvordan man opretter denne smukke 'splatter' tema Nail Art til Halloween!

TRIN 1: Efter påføring af en forstærkende base sprede vi en smuk hvid emalje, Faby's Lunar Skin ;

TRIN 2: Dernæst, med en make-up svamp, let på neglelakken på neglene Det er ikke sort. Det er mørkt Faby, en intens sort, der vil mørkere bunden af ​​vores Neglekunst.

For at få et perfekt resultat og ikke at beskidte hænderne kan vi anvende skotsk eller en gennemsigtig film på fingrene;

TRIN 3: med sort akryl på langfingeren skaber vi derefter akserne i et vindue, mens vi med en smuk skarlagen rød giver liv til røde blodpletter med en realistisk virkning. For at give blodet en mere sandfærdig og intens udseende kan vi tilføje et strejf af brun glasur;

TRIN 4: derefter på ringfingeren skaber vi portræt af fru Lovett : en kvinde med usund blekhed og uudviklet hår . For at fremstille dette design skal du have en masse tålmodighed og god fingerfærdighed. Jeg anbefaler at bruge en meget tynd spidsbørste.

Lad os tilføje en kavlen på lillefingeren, et typisk køkkenredskab, der bruges af fru Lovett til at sprede dejen fra de forfærdelige tærter med menneskelig kød !;

For at afslutte Nail Art kan vi påføre en skinnende top coat eller en uigennemsigtig top coat, afhængigt af din smag!

Dette forslag passer perfekt til neglekunsten dedikeret til den diaboliske barber, skabt af Chiara, som jeg anbefaler dig at opdage! Det kan oprettes i kombination til en Halloween ud over det almindelige look!

Kan du lide Nail Art inspireret af historiens skræmmende kvindelige karakter ? Fortæl mig hvad du synes ved at give mig en kommentar!

Kategori: