Efteråret Vinter 2023-2024 Louboutin sko-kollektion gennemgår ikoniske klassikere, temaer og materialer kære for designeren. En kapselkollektion får os til at opleve atmosfæren bag scenerne med at skabe og skabe sko. Vintagestoffer og unikke materialer bidrager til kunstnerens blik på den store kreativitet i 60'erne og 70'erne .

Lad os udforske sammen det nye Louboutin efterår vinter vinter sko- katalog !

LOUBOUTIN STøvler

I den nye Louboutin vinter 2023-2024-kollektion finder vi kapselkollektionenLoubi in progress ”, der bringer os til atmosfæren i Christian Louboutin atelier i Paris! Sartorialmålere, papmodeller, skitser og tegninger fylder rummet … og sko! En ægte bag kulisserne, der omdefinerer den ikoniske "draw" teknik for designeren!

Louboutin-ankelstøvlerne - men også décolleté- og ankelstøvler - er lavet ved at indkapse papirmønster i PVC . Måleren bliver til en bue, mens farver sprøjter, og kunstnerens signatur dekorerer modellerne.

décolleté

Den røde såle fortsætter med at underskrive og skelne Louboutin efterår 2023-2024-sko! Det rigtige ikon af Christian Louboutin er Décolleté 554 med en spids spids og stiletthæl . I den begrænsede udgave er det dekoreret af Loubitag- trykket med designerens autograf i graffiti-stil .

Den elegante 17th Floor 085-model tager sit navn fra kunstnerens heldige plan! Fremstillet i glat nappalæder og er placeret i spidsen af ​​en strimmel af PVC. Derefter finder vi 50'ere retro accenter, der er genfortolket i en futuristisk nøgle ved siden af lurex, glitter og studs !

ÅBEN TEGE OG BALLERINESKO

Courvampa 085 hælsko er lavet af glitterstof, der er dræbt over tåen. Den dybe indvendige sideåbning afslutter udseendet.

I Cupidivipi-modellen er læderet blandet med gennemsigtig PVC, en materialefetish af Christian Louboutin siden sin ungdom i 1970'erne. Det indre plateau gør gang mere behageligt.

Blandt Loubuotin 2023-2024-skoene finder vi også Eloise ballerinaer i skinnende sort nappa, inspireret af en ballerinas dansetrin!

LOUBOUTIN KVINNE SNEAKERS

Den Christian Louboutin linje med sportssko inkluderer de ikoniske højhalsede sneakers lavet til Collection-kapslen i en dekonstruktiv stil .

Bip Bip kvindemodellen har en blank sølv lurex overdel med retro-stil detaljer og læderbeklædning. Blandt de forskellige Louboutin-sko er der også de lave sneakers lavet af sort ruskind med matchende stendere og kontraststing.

VIDEO SAMLING LOUBOUTIN VINTER 2023-2024 SKO

Se videopræsentationen af Loubi in Progress, kapselkollektionen af ​​de nye Christian Louboutin-sko!

HVORDAN KØRE LOUBOUTIN-SKOENE

Du kan købe Louboutin efterårsvinter 2023-2024 skosamling i onlinebutikken på det officielle websted for mærket www.christianlouboutin.com og i Louboutin- butikkerne i Rom og Milano .

Hvis du ikke ved, hvilken Louboutin-skomodel der passer til dig, skal du læse vores artikel om fodtøj med røde såler, hvor du finder funktionerne i alle modeller og deres priser.

Hvad synes du om denne nye Louboutin damekollektion? Hvilke sko vil du købe?

Kategori: