Leder du efter originale gaveideer til en overkommelig pris ? Se på Amazon Beauty-forslagene!

JULAMAZON: BEAUTY GIFT-IDEER

Amazon er en af ​​de vigtigste online shoppingportaler, og til jul 2023-2024 finder vi mange skønhedsforslag, der inkluderer make-up og elektronisk udstyr, der kan forenkle vores liv til at have fabelagtig hår og hud! Priserne er mere fordelagtige end priserne i parfumerier eller klassiske apparater, fordi du ofte finder produkter med super tilbud !

Lad os opdage gaveidéer til Christmas Christmas Amazon fra 2023-2024 med fotos, priser og direkte links til at købe produkter til superrabatterede priser!

DEBORAH COLOUR SYMPHONY POCKET MAXY (køb til € 14, 79)

DH Color Symphony Pocket Maxi er en palet fuld af nyttige produkter til at skabe personlig og komplet make-up. Indvendigt er faktisk beskyttede 18 øjenskygger, 6 glans, 6 hel creme, 1 ansigtspulver, 1 rødme, 1 bronzer, 3 make-up applikatorer, 1 mascara, 1 læbe blyant og et praktisk spejl.

DEBORAH COLOUR SYMPHONY POCHET EXTRA (køber til salg til 16, 75 euro)

Her er vi med den smukke Color Symphony Extra lomme : lille og kompakt, denne Deborah-kosmetikpose er en perfekt gaveide til make-up-elskere! Inde finder vi: 12 øjenskygger, 6 glans, 1 ansigtspulver, 2 hel creme, 3 tilbehør, 1 mascara og selvfølgelig et spejl.

DEBORAH COLOUR SYMPHONY BOOK (køb til salg for 28, 50 euro)

Med en listepris på 48 euro (på dette super-nedsatte tidspunkt ! ) Er Deborah Book en meget luksuriøs maxi-palet, der kan prale af makeup-produkter, som ikke vil gå glip af håbefulde make-up artister! Den maxi sorte taske åbner fuldstændigt og afslører tilstedeværelsen af 42 øjenskygger, 27 glans, 5 læbestifter, 2 pulvere, 2 rødme, 2 bronzers, 2 alt-over pulver, 6 all-over creme, 8 applikatorer, 1 øjenblyant, 1 læbe blyant, 1 mascara, 3 glans i flaske og to spejle.

TRUSSE DEBORINE BIG ALASKA (køb til 20, 79 euro i rabat)

Deborinen er de perfekte ledsagere til en drømmesmink for at opdage verden! Alaska- varianten har en hvid pakke inspireret af kold arktisk is og tilbyder et fremragende udvalg af make-up: 5 øjenskygger, 4 glans, 2 all-over creme, 1 all-over pulver, 2 rødmer, 1 bronzing, 1 ansigtspulver, 1 øjenblyant, et spejl og en applikator.

PALETTE DEBORINE BIG MILANO (køb for € 25, 99)

Milanos modestil til Deborahs Deborina Milano, der fejrer sin tilhørsby med en farverig og smuk kosmetikpose, der er nyttig til at fortolke forskellige stilarter hver dag, men supermode! Her indeholder hvad denne vidunderlige gave til Amazon Beauty Christmas 2023-2024 indeholder: 5 øjenskygger, 4 glans, 2 hel creme, 1 alt-over-pulver, 2 rødmer, 1 bronzing-pulver, 1 pulver, 1 øjenblyant og åbenlyst en applikator og en praktisk lille spejl .

HÅR ROWENTA PLATE SF6030 (køb i rabat til 68, 49 euro)

For perfekt hår på Amazon finder vi også den spektakulære Rowenta SF6030 Infrared Control hårudretning . Rowenta-pladen bruger den eksklusive infrarøde teknologi, der er nyttig til at gøre håret lysere og blødere og respektere dem. Stylingsmulighederne er uendelige, selvom vi især gerne vil påpege, at i betragtning af de ultra-smalle 2, 50 cm ultra-keramiske nano- plader, er de ideelle til glat hår og krøller. Også meget vigtigt er temperaturreguleringen, der kan nå op til 230 grader på kun 30 sekunder.

AUTOMATISKE KLÆDER TIL PHILIPS-PROCARE (køb i salg til 89, 99 euro)

En god rabat på 30 euro på Amazon Italien til Philips automatiske hår curler, hvis oprindelige pris er 129, 99 euro! Dette apparat giver dig mulighed for at skabe perfekt bølget hår takket være den innovative professionelle børsteløse motor, der sikrer, at det varmebelagte titanium og keramiske kammer drejer, opvarmes og krøller dit hår automatisk for at skabe en perfekt busk . Farverummet er åbent og synligt, så du kan ikke virkelig frygte, at dit hår kan sidde fast!

IMETEC BELLISSIMA REVOLUTION ARRICCIA HAIR AUTOMATIC (køb i rabat til 63 euro)

Bellissima Revolution er det nye system, der har bølget og smukt hår som en diva i et par enkle trin uden nogen anstrengelse! Med denne styler er det faktisk muligt at skabe meget definerede og scenografiske ringlets såvel som lette og moderne bølger for et 100% tilpasset look takket være det sikre og praktiske automatiske rotationssystem.

IMETEC INTELLISENSE BEAUTIFUL PLATE (køb diskonteret til 81 euro)

Bemærkelsesværdig rabat på næsten 40 euro, også for den nyfødte i Bellissima, Intellisense-pladen. Hvorfor er det specielt? Fordi det er nok at indstille typen af ​​vores hår, så pladen vælger den perfekte temperatur (som kan variere fra 150 til 230 grader) for at gøre dem perfekt glatte og blanke. Som anført af mærket, takket være Active Plates Technology, tilpasser pladerne sig også automatisk til låsen for et perfekt defineret resultat i en enkelt gennemgang.

ROWENTA BORSTAKTIV VOLUM & SKIN ROTARBØRSTE (køber til salg til 49, 99 euro)

Hvid og lilla modestil til Rowenta roterende og blæserbørste, der giver dig mulighed for at gøre en perfekt styling selv! Børsten, der fås i pakken i to varianter, roterer 360 grader, og takket være den keramiske belægning tørrer ikke kun håret og regulerer det, men skaber upåklagelig styling! Dette uundværlige produkt til fanatikere i drømmehårklippet har en rabat på over 20 euro!

SILENT ROWENTA HAIRDRYER (køb nedsat til 42, 99 euro)

Professionel tørring i absolut stilhed med den nye Rowenta Silence Sensor! Denne specielle hårtørrer har et ultramoderne system, der tændes, når det holdes og slukkes automatisk, når det hviler, det har også en effekt på 2300 watt, tre temperaturer og to hastigheder.

VAKRE IMETEC RENGØRINGSPRODUKT FOR BODY (køber til salg for 102, 80 euro)

Smuk kropsrensning Pro fra Imetec er den første kropsbørste, der kombinerer en eksfolierende og udjævnende handling på hele kroppen med en innovativ teknologi, der giver en frisk, regenereret, blød og uden urenhed. Et skønhedsritual, der tager sig af epidermis meget mere grundigt end manuel eksfoliering. Pakken inkluderer hovederne til rensning, en til skrælning og en til pimpsten.

IMETEC BEAUTIFUL EPILATION LIGHT PULSED ZERO ULTRA RASKT (køb til salg for 249, 99 euro)

Blandt ideerne til jul 2023-2024 Amazon Beauty finder vi også Bellissima Zero Ultra Fast pulserende lys-epilator, med en rabat på 109 euro på listeprisen! Denne enhed bruger Ultra Fast HPL-teknologi til effektivt, sikkert og hurtigt at deaktivere uønsket hårvækst. Udstyret med 300.000 lysimpulser med Ultra Fast-teknologi og en langvarig Quartz-lampe, tillader Bellissima Zero Ultra Fast også flere behandlinger uden ekstra omkostninger til en permanent reduktion af overflødigt hår med 80% efter 4 behandlinger.

EPILATOR ROWENTA AQUAPERFECT SOFT (køb til 80 euro rabat)

Over 45 euro rabat også til Rowenta-epilatoren, der også kan bruges i brusebadet og bruger et antismertsystem for en perfekt, præcis og smertefri hårfjerning !

RAZOR PHILIPS SERIES 7000 (køb til € 186, 93)

Og til kærester, brødre eller venner? Her er Philips-serien 7000 følsom barbermaskine, skånsom mod huden takket være dens mikrosfærebelægning, for en mild barbering. Udstyret med et GentlePrecision- barberingshoved, fjerner det meget lange, korte og flade hår. DynamicFlex-hoveder tilpasser sig også til 4 positioner for en hurtig og effektiv barbering, selv på nakken og hagen. Aquatec Wet & Dry- tætningen er også fremragende til tør og våd barbering med gel eller skum, selv i bruser. Inde i pakken finder vi barbermaskinen, et barberhoved, en SmartClean rengøringsstation, en patron og en bronze og hvid kasse.

VAKRE GLOSS AUTOMATISKE HEGER (køb for 49, 90 euro)

Leder du efter en virkelig original idé? Neglelakken Automatic Nail Buffer er den nye Imetec-enhed, der er i stand til at tage sig af neglene, hvilket gør dem blanke og polerede med en strålende og naturlig effekt, ifølge mærket, uden præcedens. Det tager kun få sekunder at opnå en upåklagelig gør-det-selv-manikyr komfortabelt derhjemme og opnå et professionelt resultat.

MED SMART BODY ANALYZER BALANCE (køber til salg for € 144, 53)

Endelig annoncerer vi dig Withings Smart Body Analyzer, den tilsluttede balance og overvågning af formularen! En super smart vejeenhed tilsluttet, ideel til overvågning af vægt, BMI, fedtmasse og hjertefrekvens, så du også kan følge udviklingen på din smartphone. Skalaen genkender op til 8 brugere, fungerer med Home-appen (til iOS og Android).

Er du inspireret af Amazon Beauty Christmas-forslag? Disse gaveideer er fantastiske, såvel som særlige praktiske på grund af de ekstremt nedsatte priser !

Fortæl os, hvilket make-up- eller tilbehørsprodukt du gerne vil modtage i gave eller vil du give til jul? Vi afventer dine kommentarer!

Kategori: