Vi pakket gaverne, organiserede vi middagen, og huset er godt dekoreret. Nu skal vi bare finde en perfekt kjole til at kombinere med en dejlig hæl og vælge, hvordan man skal bruge makeup til jul .

Derfor ønsker vi i dag blot at give dig nogle råd om den bedste make-up til fester, som du kan præsentere på både jul og nytårsfester. Følg os!

TRICKS TIL JUL OG NYT ÅR

Festerne er også en god mulighed for at tage sig tid til at nyde et par minutter mere foran spejlet, men frem for alt at fremvise et noget mere specielt og sofistikeret skønhedsudseende . For den 25. december og nytår er rød læbestift et must: mund i forgrunden og mere ædru øjenmakeup, hvis du vil henlede opmærksomheden på dine læber.

Som et alternativ til nytårs make-up, hvis du ønsker at skelne dig selv ved at undgå rød, kan du satse på en nøgen læbestift og en mere intens øjenmakeup med en tyk og markeret linie af eyeliner .

OPPRETT JUL, SORT ØYLINER OG RØD LIPSTICK

Et trick til julen enkel, men alligevel intens og prangende. Det er simpelthen et spørgsmål om at fokusere på læberne med en smuk rødfarve, en levende og livlig skygge, såsom rød lak, lilla eller rubin .

En pragtfuld læbesammensætning til at kombinere med en enkel øjenmakeup, det er fint, selv nøgen, hvis du ikke kan lide farvede øjenskygger, men uden at forsømme betydningen af sort eyeliner . Hale, lys gylden inde i øjet og falske øjenvipper er et must for denne julemakeup.


ØJNEMAKE-UP TIL JUL, RYGKE-ØJNE

Blandt tricks til de mest populære fester er der bestemt smokey øjne, elegant øjenmakeup, der helt fokuserer på øjnene. Den gyldne regel for perfekte røgfyldte øjne er at blande øjenskyggen godt på øjenlåget.

Hvilken farve skal du vælge? Denne make-up kan laves i en lang række farver, men den mest klassiske er altid sort . Alternativt også grå, antracit, brun, grøn eller bordeaux, det vigtigste er, at det er en mørk farve, der giver intensiteten til udseendet.

TRICKS TIL FERIE MED MÆRK LIPSTICK

Mørk læbestift er bestemt en af ​​de mest populære skønhedstrender i vinter 2023-2024 og er også ideel i tilfælde af make-up eller nytår til jul. De mest anvendte nuancer har altid at gøre med mørkerød, lilla, bordeaux og endda en meget intens farvetone. Smukke matfarver, men til fester skal læberne bogstaveligt talt skinne.

FARGET MAKE OP FOR ALLE IRIS-FARVER

Makeup til jul og nytårsaften kan også farves. Vi kan beslutte at anvende øjenskygger fra de klassiske festlige nuancer af bronze og guld og genoplive dem med et strejf af farve givet af en lilla eyeliner.

Eller vælg en farve som grøn eller lyserød eller lilla, så den blandes med neutrale nuancer og matcher farven på den slidte kjole eller på et tilbehør, der dæmper udseendet. Her er nogle ideer til at inspirere dig, der også kan imødekomme din smag.

En lilla make-up er fantastisk til dem med grønne eller blå øjne . Se på effekten!

ØJE-TRICKS MED GLITTER

Adgangskode til at skinne. Det er ikke let at præsentere en sådan strålende make-up om vinteren, men helligdage er en god mulighed for at tage de metalliske øjenskygger og glitter ud af skuffen. I løbet af ferien kan vi turde lidt mere og give os selv en dejlig super lys farve!

BLÅ ØJNE-MAKE-UP OG GRØNNE ØJEN-MAKE-UP-MAKE-UP TIL JUL

Hvis du ikke kan lide farve og foretrækker nøgenfarver, skal du lave en naturlig make-up, en perfekt grøn til enhver lejlighed. Denne løsning er perfekt til dem med blå eller klare øjne . Det vigtigste er, at hudfarven er ensartet og fri for ufuldkommenheder, en god brug af konturen vil gøre denne sammensætning af parterne perfekt.

Naturlig læbestift, blotte øjesmink og en generøs dosis mascara kan også være nok til specielle lejligheder og julebord. Glem ikke lyset !

OPTAGELSE BRUNNE ØJNE, BRÅNE ØJNE, Sorte øjne til jul

De mest heldige i valget af make-up er pigerne med mørke øjne ! Faktisk kan de med brune, hassel eller sorte øjne virkelig spænde over enhver skygge uden frygt for at få et resultat, der er for tvunget eller i strid med deres egne øje- eller hårfarver.

Du kan derfor vælge naturlige toner, varme farver eller kolde farver. Du kan tørre med meget intense nuancer, der giver dybden på udseendet, og du kan beslutte at kombinere farven på øjenmake-up med farven på den kjole, du har på. Se på disse ideer!

Er du klar til ferien? Valgte du kjolen? Og skoene? Nu skal du bare tænke på dit skønheds look, derefter make-up og hår.

Kan du lide vores tip til, hvordan du bruger makeup i julen ? Fortæl os med en kommentar, hvad er ideerne og sammensætningsudseende, der inspirerer dig mest. Vil du satse på makeup eller øjenlæber? Efterlad en kommentar!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Frisurer til nytår med masser af fotos og tutorials.
  • Frisurer til jul, masser af ideer til look.

Fotokredit: shutterstock.com

Kategori: