Som hvert år ankommer aftalerne med Guerlain Terracotta- linjen.

Det franske kosmetikhus i den varme sæson forny traditionelt sin samling af produkter, der er dedikeret til garvning, både for ansigtet og for kroppen.

OPFORDRE GUERLAIN SOMMER 2023-2024

2020-sommeren Guerlain er pyntet med bronze og guld til en ' solkysst ' inkarnation året rundt: en absolut nyhed, den gradvise selvbruning for kroppen og den Guerlain-farvede lotion til ben.

Lad os finde ud af alle make-up-forslagene og ikke til sommersæsonen underskrevet af Guerlain-modehuset!

TERRACOTTA SUN TRIO (pris € 48, 90)

Terracotta Sun Trio er den første bronzeform til konturering af Guerlain, der kombinerer tre nuancer i en enkelt palet for at lysbrune, skulpturere og belyse hudfarve.

På et øjeblik genskaber Terracotta Sun Trio naturligt solens refleksioner i ansigtet: hudfarve ser øjeblikkelig varmere ud, og konturerne i ansigtet er formet, hvilket giver et ultra-naturligt matresultat .

Duften af ​​Terracotta Guerlain bronzer inviterer dig til at flygte til fjerne lande: de indhyllende sedler fra freesia og orange blomster kombineres med tonka bønne, vanilje, solnoter og hvid moskus, hvilket giver et fløjlsagtig touch til denne elegante duft.

Den eksklusive Terracotta Sun Trio har en formel beriget med fugtgivende aktive ingredienser, der ikke tørrer huden, hvilket sikrer langvarig komfort. De specielle lamellære pulvere skaber et ultra let slør for et naturligt resultat for alle hudtyper, der tilpasser sig perfekt til konturerne i ansigtet.

Det tilbydes i tre farver :

  • Clair, til lys hud;

  • Naturel til mellemhudede skind;

  • Foncè, til mørk hud.

TERRACOTTA POUDRE BRONZANTE SUN TONIC (pris 45, 50 euro)

Med Terracotta Sun Tonic kommer det legendariske Guerlain bronzepulver for første gang i en ideel version til sommeren .

Dens vandtætte formel er beriget med Tan Booster-komplekset, der aktiverer, understreger og forlænger den naturlige solbrun. Det er også beriget med fugtgivende aktive ingredienser, så det ikke tørrer huden og sikrer langvarig komfort.

I en enkelt bevægelse gengiver den universelle skygge af Sun Tonic Guerlain bronzer øjeblikkeligt enhver kvindes naturlige solbrun med absolut delikatesse.

ULTRA SHINE TERRACOTTA (pris € 54, 90)

Terracotta Ultra Shine er den nye Guerlain-begrænsede udgave af Terracotta-linjen, absolut samlet. Dens formel indeholder superfin perlemor, der genskaber den pragtfulde lysstyrke i solkysset hud.

Guerlain Terracotta Ultra Shine genoplivner og vækker hudfarve med et kompleks af C-vitamin og D med antioxidantkraft, der giver huden energi og hjælper den med at bekæmpe frie radikaler.

I denne begrænsede udgave præsenterer den legendariske Terracotta poudre sig med et nyt design: en guld- og hvid genopladelig boîtier med et touch-up spejl. Magnifico!

Ultra Matte- versionen er også tilgængelig, absolut uigennemsigtig.

TERRACOTTA SUNLESS (pris 45, 90 euro)

Terracotta Sunless er den første Guerlain selvbrun krops- og ansigtsspray, der giver dig mulighed for at tilpasse intensiteten af ​​din solbrun .

Huden bliver lidt gylden efter den første påføring og rav efter den anden: du kan nemt vælge intensiteten på din solbrun med et 100% naturligt og ensartet resultat .

Guerlain garvningsspray indeholder også to stærkt fugtgivende ingredienser, glycerin og aloe vera, der efterlader huden smidig og blød. Derefter er det umuligt ikke at lugte sin berusede duft med delikate noter af tiare- og vanilleblomster, inspireret af den lækre Terracotta-duft.

TERRACOTTA JOLIES JAMBES (pris € 52, 90)

Den første Guerlain Terracotta- farvede lotion, der lyser og lyser huden for perfekte ben til de første solstråler.

Jolies Jambes Terracotta skjuler hudens ufuldkommenheder og giver den en naturlig brunfarve. Benene vises straks glatte og garvede : med et ord storslået! Dens formel er ingen overførsel og garanterer et fremragende segl hele dagen.

Dens duft af tiare-blomst efterlader huden delikat duftende og transporterer fantasien straks til en eksotisk og paradisisk destination.

Terracotta Jolies Jambes Guerlain fås i to nuancer .

TERRACOTTA HUILE SOUS LE VENT (pris 45, 90 euro)

Med Terracotta skaber Huile Sous Le Vent Guerlain en ny generation tør olie med en ultra let struktur, ideel til ansigt, krop og hår.

Takket være tre olier med naturlig oprindelse i hjertet af dens formel, i den specifikke søde mandelolie, Camelina-olie og Limnanthus-olie, næres og hydreres hud og hår intenst.
Terracotta Huile Sous Le Vent, der er beriget med det komplekse Tan Booster Guerlain, understreger også den naturlige brunfarve på huden.

Dens duft med tiare-blomst efterlader huden delikat duftende, hvilket vekker sanserne: lækker behagelig efter en dag i solen.

HVORDAN KØRE GUERLAIN

Den nye Terracotta Guerlain sommer 2023-2024 kollektion kan allerede købes i mærkets parfume butikker og på forskellige e-handelssteder, såsom Sephora og Douglas.

Hvad synes du? Kan du lide den fornyede Guerlain-make-upline, der er dedikeret til garvning? Fortæl os dine meninger i kommentarerne!

SE OGSÅ:

  • Lancaster solenergi nyheder sommeren 2023-2024.
  • Ny bronzing lander Deborah Bronze Attraktion.

Kategori: