Der forventes mange nye funktioner til denne efterår vinter, men blandt de mest ventede er den splinternye og luksuriøse Gucci make-up kollektion!
Det berømte modehus, der er lavet i Italien, gør sin sejrse adgang til skønhedens verden, som vi forventede ved at vise dig de første eksklusive fotos af Gucci Cosmetics-kollektionen!

Palette med ultra- luksuriøse øjenskygger, læbestifter, glans og alt hvad du har brug for til en komplet make-up, udfylder de nye skønhedshjørner fra Gucci.
Tempoet for det velkendte firma var forudsigeligt, og som sagt af Frida Giannini selv, kreativ direktør for Gucci, er makeup et nøgleelement på landingsbanerne, og denne begyndelse på den kosmetiske halvkugle var kun et spørgsmål om tid.
I emballagen til Gucci-kollektionen transmitterer prestige og kvalitet med en elegant sort baggrund, der fremhæver det guldfarvede logo til ansigtsprodukter og paletter, mens den samlede sorte logo på bundhætten er dedikeret til alle andre produkter . Makeuplinjen signeret af Gucci vil være som følger:

GUCCI SHEER BLUSHINGPULVER

Til sammensætning af ansigtet rødmer Gucci, der forbedrer hudfarve på 8, inklusive en delikat fersken, mærket op til pulveret, Soft Peach .

GUCCI AUDACIOUS COLOR INTENSSE LIPSTICK

En raffineret, men forførende sort ydre skal dækker et forgyldt interiør, der omslutter Gucci læbestifter, fed farver som deres navn. På billedet ser vi Dark Romance, en meget mørk bordeaux.

GUCCI LIP VIBRANT DEMI GLAZE LIP LACQUER

Hvad angår Gucci-glanserne for læber med en vibrerende fornemmelse, vil der være 20, og farven, der repræsenterer dem, er ikonisk rød, en intens kold rød.

GUCCI SLEEK CONTOURING LIP PENCIL

Den samme ikoniske rødglansskygge til også at skitsere læberne og fungerer som hjørnestenen i en serie med 8 matfarvede læbeblyanter .

GUCCI LUKSUS Fugtighedsrik læbestift

Vedhæng i ikoniske røde farver, der er afsluttet med Gucci fugtgivende læbestift, der vil være en del af en samling af 25 farver inklusive nøgen, lyserød, fersken og blomme.

GUCCI-Pulverbørste

Maison har tænkt på alt, inklusive tilbehør, med 8 makeupbørster designet til bedst at anvende alle produkter i serien, blandt hvilke vi opdager en enorm ansigtsbørste.

GUCCY ØJNE KONSEKVENSER LONGWEAR STRAFF

I hver kvindes daglige makeup er der næsten altid en sort øjeblyant, og disse forslag fra Gucci er langvarige. Nøglefarven er ikonisk sort sort.

GUCCI GULDT GLOWBRONZER

Øjeblikkelig glødeffekt med Gucci Cosmetics bronzer, der efterlader sommeren på huden hele året. En af farverne er indisk sand .

GUCCI MAGNETISK FARGE SHADOW QUAD

Gucci har også arbejdet hårdt for øjenskygger og skabte både paletter i 4 og 2 farver. Blandt alt finder vi Cosmic Deco, med nuancer, der spænder fra olivengrønt, til sort til marineblå, med forskellige finish mellem dem.

GUCCI MAGNETISK FARGESKJERM DUO

Hvis 4 Gucci-øjenskygger er for mange, er der 2-tone paletter, som denne duo, der kombinerer en lys kobberfarve og en blomme.

GUCCI ØJNE MAGNETISK FARGESKADOW MONO

Ud over paletterne i den fantastiske Gucci makeup-linje vil der også være mono-øjenskygger i 6 forskellige nuancer: Ikonisk Ottanio, som vi ser på fotos, og andre farver som guld, sort, rød, bronze og kobber.

LUMINOUS PERFECTIONG CONCEALER

Gucci-make-up-sortimentet indhenter øjeblikkeligt konkurrencen og tilbyder den klassiske lysende concealer i pen.

ØJE KRAFT VÆSKEFODER

Gucci tilbyder sin eyeliner i pen til et perfekt defineret øje og et upåklageligt katteøje, naturligt i den ikoniske sort farve.

GUCCI ØJNE OPULENT MASCARA

Og ikonisk sort er også navnet på farven på den voluminerende mascara for at afslutte øjenmake-up med ekstreme øjenvipper.

LUSTROUS GLOWFUNDATION

Lysfarven får en glødeffekt med fundamentet lanceret med Gucci kosmetik, i 18 forskellige farver nuancer med en silkeagtig struktur .

LUXE-FÆLLINGSPULVER

Gucci-lukningen opnås med det kompakte pulver, der sublimerer hudfarve og hjælper med at øge udseendet.

Den helt nye Gucci makeup-kollektion vil være til salg i Italien fra september 2023-2024 i butikkerne i modehuset og i de bedste parfumerier i vores land.

Hvis du elsker dette mærke, skal du ikke gå glip af den fantastiske nye kollektion af tasker og den nye serie Gucci-sko til efteråret vinter 2023-2024.

Er du fascineret af disse dyrebare luksuriøse kosmetik?

Kategori: