Ikke kun tasker og tøj til Alviero Martini Prima Classe.

Til sommeren 2023-2024 har den kendte italienske designer skabt en pragtfuld samling af elegante og raffinerede kostumer . Lad os finde ud af det sammen!

ALVIERO MARTINI COSTUMI AFSAMLING FØRSTE KLASSE

Det umiskendelige Geo-tryk af Alviero Martini 1 ° Classe er hovedpersonen i kostumerne i sommerkollektionen 2023-2024. I kataloget finder vi bikinier og badedragter, designet til at forbedre former og styrke styrker.

Samlingen inkluderer trekantebhas, bløde og indhyllende, push-up og bånd- bh'er, kombineret med mere eller mindre high-cut trusser.

ALVIERO MARTINI 1A KLASSE KOSTUM GEO CLASSIC

De todele kostumer fra Geo Classic- kollektionen præsenterer essensen af ​​Alviero Martinis 1. klasse-stil. Kostumer fås i forskellige modeller for en sofistikeret og raffineret stil.

Faktisk kan vi vælge mellem bånd, push-ups og bløde trekanter, der skal bæres med klassiske trusser eller med justerbare stropper, afhængigt af stil og personlig smag.

ALVIERO MARTINI FØRSTE KLASSE COSTUMI GEO COLOR

En mere moderne genfortolkning af det klassiske Prima Classe-tryk, der er foreslået i beige, er Geo Color- kollektionen, der er kendetegnet ved farverige prints .

Geo Color-kostumerne afspejler de klassiske modeller i kollektionen og tilbyder bikini med trekanter, push-ups og bånd.

GEO DENIM BADING SUITS

Alviero Martini 1. klasse har tænkt på en række dynamiske kostumer med jeansprint . Geo Denim- linjen er for dem der elsker at kombinere klassisisme med en mere moderne stil.

ALVIERO MARTINI 1. KLASSE COSTUMI GEO AFRICA

De, der ønsker et mere tiltalende udseende, kan vælge Geo Africa- kollektionen, en bikini i dyreprint i et stribet mønster.

HELE KOSTUMER ALVIERO MARTINI FØRSTE KLASSE

Inde i kostumekollektionen til sommeren 2023-2024 kunne ikke gå glip af hele badedragt, i al sin klassisisme og elegance.

For at gøre udseende på kostumer mere interessant og moderne tilbyder mærket dem med dyreprint og denimprint .

HVORDAN KØRE SWIMSUIT ALVIERO MARTINI 1. KLASSE

Du kan købe den første klasse Alviero Martini-kostumer til 2023-2024 på det officielle websted for mærket www.alvieromartini.it eller i butikker med et enkelt mærke.

Fortæl os med en kommentar, som er din yndlingsmodel for samlingen!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • De smukke Alviero Martini tasker i 1. klasse, hele kollektionen.
  • Hele kataloget med nye Liu Jo-kostumer.