Moschino viste sig på Milanos catwalks under Fashion Week med en irreverent, legende og fræk kollektion. Beskeden? ” Tag dig aldrig for alvorligt ”, ifølge Jeremy Scott.

Vi viser dig fotos og den officielle video af Fashion Show for Moschino foråret sommer 2023-2024 kollektion.

FOTO MOSCHINO PARADE VÅRSOMMER 2023-2024

En excentrisk kreativitet uden for kassen, en beklædningslinie som altid uventet afslørede i det mindste delvis af en teaser, som mærket allerede havde delt på sociale kanaler, hvorfor der var så stor nysgerrighed.

Det italienske modemærke fortsætter på banen til " tegneserie-couture " med en linje inspireret af verdenen fra My Little Pony, men ikke kun.

MOSCHINO F / S 2023-2024 FASHION SHOW

På catwalken er al kreativitet fra Jeremy Scott med en kollektion perfekt i tråd med Moschinos filosofi, en vintage-smag, der tager sit spor fra mode fra firserne rockere.

Maxi-net-sokken er kombineret med voluminøse tylleskørt eller de fjerede mini-nederdele, der skiller sig ud på bunden af ​​uærbødige t-shirts. Moschino-kollektionen er dedikeret til Mini Ponies, tegneserierne fra disse år, med et falsk look-baby lavet sexet af fetish-tilbehør og biker-støvler med stendere.

MOSCHINO FASHION KVINNE 2023-2024

Moschino modekvinde 2023-2024 begejstrer os med den provokative stemning i nederdelene alle meget korte rouches, med lædersnilen i den udskårne version og med tæt passende kjoler i barok stil.

På catwalken skifter bonton og mørke farver som pink og sort og matcher hinanden, hvilket i en klippesamling ikke kunne gå glip af. Moschino-kvinden er derfor et evigt sexet og skarpt barn.

MOSCHINO KLÆDER VÅRSOMMER 2023-2024

Fra sweatshirt til at matche ballerina tutu, lattex bodices, der passerer gennem læderbeklædning og punk tilbehør . Moschino fejrer en åbenlyst dualisme mellem eventyrverdenen og klippen.

Fra t-shirt med Mini Ponies skifter du til meget stramme bustier parret med læder culottes og fiskennetstrømper, fra lange og asymmetriske nederdele i pastelfarver til dårligt pigeudseende, fra enhjørningsformet pung til den besatte kobling . Hovedpersonen i Moschino S / S 2023-2024-kollektionen er en kvinde med en dobbelt identitet, barnlig om morgenen og sexet om aftenen.

MOSCHINO SOMMER 2023-2024

En stil, der er i tråd med tiden, er Moschino, der altid skiller sig ud med meget specielle tøj og ekstreme valg, også med hensyn til tilbehør. Cuissard i patenteret læder, hatte, briller og studded chocker halskæder, men også maxi kæder og hængelåse, der skal bæres rundt om halsen.

MOSCHINO 2023-2024-KLÆDER

Efter et par shows på catwalken ændrer kollektionen absolut tone, det mere provokerende udseende giver plads til en lige så ironisk og fræk stemning, men med en bestemt bon ton-smag, der henter inspiration fra blomsterverdenen .

På catwalken en blomsterbuket med calla liljer, orkideer og roser. Skørtet forvandles til en stilk, toppen i en korolblomster, showet i et bukolisk show.

MOSCHINO KVELDKJOLER

I Moschinos have er der også aftenkjoler besat med huller fra hoved til fod, fra nederdelen til hatten. Modellerne omdannes til ægte buketter eller til farverige sommerfugle, hvilket gør den sidste del af det spektakulære og spektakulære Moschino Fashion Show.

VIDEO VISER MOSCHINO VÅRSOMMER 2023-2024

Moschino modeshowet var et rigtig show. Se den officielle video af modeshowet for at se det excentriske tøj fra Jeremy Scott.

Moschino på catwalken lader sig altid se på og beundre, men denne gang gjorde han bestemt mere. De smukkeste tøj? Sikkert de, der er inspireret af tegneseriens verden. Hvad synes du om den nye Moschino forår sommer 2023-2024? Fortæl os din mening med en kommentar.

Fotokredit - www.moschino.com alle rettigheder forbeholdt forfatteren.

Kategori: