Pantone har valgt Ultra Violet som sin farve i 2023-2024, der ikke kun er bestemt til at karakterisere vores make-up, men også pragtfulde manikyr .

Vi har valgt en oversigt over ultraviolet neglekunst og neglelakker perfekt i tråd med de trends, der ser denne intense mørk lilla som den absolutte hovedperson.

Negler ULTRA VIOLET

Pantone 2023-2024 Ultra Violet- farve er klar til at gøre vores hænder unikke gennem sofistikerede og elegante manikyr, der fremhæver de behagelige nuancer.

Uanset om det er solidt eller skraveret gennem en delikat ombrè-effekt, er Ultra Violet bestemt til at blive en autentisk klassiker klar til at klæde vores negle gennem året.

Neglkunst ULTRA VIOLET

Glitter, krystaller, dekorationer med et slag er blot et par eksempler på anvendelser og neglekunst, der passer perfekt til Ultra Violet- skyggen.

Rigelig plads til fantasien, der giver os mulighed for at udstille vores karakter, undertiden oprørsk og ukonventionel takket være denne livlige tone, der vekker ønsket om at skabe, ikke kun i make-up, men også på negle . Her er så mange Ultra Violet neglekunstideer på naturlige eller rekonstruerede negle!

ULTRA VIOLET ENAMEL

Bestemmelig, mystisk og intens, Ultra Violet er også populær blandt neglelakker, der igen følger øjeblikketets trends eller tilpasser sig pænt til denne intense og sofistikerede nuance .

Fra Faby til Pupa Milano, fra OPI til Orly, op til Sinful Color, KIKO, Zoya og Wet n Wild . Fra klassiske emaljer til semi-permanente og gelemaljer er Ultra Violet klar til at klæde vores negle til hele 2023-2024!

Lad os være klar til et 2023-2024, hvor vagtordet er "tør". Pantone med sin Ultra Violet inviterer os til at lege med farve, til at eksperimentere og dekorere vores negle med denne smukke lilla nuance. Uanset om det drejer sig om korte naturlige negle eller gelnagler, er lilla opmærksom på hænderne og gør manikyret til hovedpersonen.

Og kan du lide ultraviolette glasurer og Ultra Violet neglekunst ? Hvad med en ultraviolet manikyr?

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Ultra Violet trends inden for mode og tøj: super-fashion lilla tøj!
  • Ultra Violet Beauty, make-up og make-up, de nye trends i farve 2023-2024.
  • Hvordan man følger den lilla hårtrend, så mange eksempler på Ultra Violet hår.

Kategori: