Revolutionen er i luften med den nye Dior Nude Air-linje : en række nye make-upprodukter til ansigtsbasen, der er kendetegnet ved en ren hudeffekt og absolut komfort.


Dior Nude Air-kosmetik er ekstremt lys på huden og udstråler velvære og vitalitet: trods dette er der en perfekt korrektion af misfarvning, hvilket giver huden fri til at trække vejret .

Her i detaljer produkterne fra Dior Nude Air-linjen !

DIORSKIN NUDE AIR SERUM DE TEINT (pris € 51, 00)

Serum Dior ultravæske og let, en reel innovation inden for fundamentet : den vægtløse formel indeholder flygtige olier, der fordampes umiddelbart efter påføring, hvilket efterlader et umærkeligt slør med produkt på huden.

På trods af den lette formulering som luft, udjævner Diorskin Nude Air Serum De Teint flydende fundament ekspressionslinjerne, udjævner misfarvningen og giver lysstyrke med en ekstrem naturlig finish.


Det nye Dior-fundament er rig på overtrukne pigmenter, der garanterer en ensartet og lysende farve med det samme: Oxygen Activ-teknologi, der kombinerer vegetabilske olier, herunder blåbærolie, vitaminer og mineraler, giver huden nyt liv efter påføring.

Den praktiske dropper dispenser garanterer en perfekt dosering af Dior-serumfundamentet: faktisk er en mindste mængde produkt tilstrækkelig til at udjævne hele ansigtet, som er ensartet af en fløjlsagtig og meget tynd film, praktisk talt usynlig.

Dior Nude Air Serum de Teint foundation har en talkumfri formulering med SPF 25 solbeskyttelse. I den praktiske 30 ml-flaske vil den nye Diorskin-fond være tilgængelig i seks nuancer:

- 020 lysbeige ;
- 023 fersken ;
- 030 Medium Beige ;


- 033 abrikosbeige ;
- 040 Honey Beige ;
- 050 Beige .

NUDE AIR COMPACT Pulver (pris 49, 00 euro)

For dem, der vil fikse fundamentet med et let pulver, der ikke tilstopper porerne, her er det nye Dior Nude Air-pulver .
Det giver et friskt og strålende udseende i ansigtet takket være gennemsigtige pigmenter, der er usynlige for det blotte øje og meget fine mineralpulver, der passer til huden, der når den perfekte skygge.

Nude Air Dior-pulveret giver derfor en illusion af absolut naturlighed med en fløjlsagtig og lysende finish på huden: det indeholder sød orange ekstrakt, der styrker huden, og i kombination med vitaminer og mineraler fungerer som et skjold mod støv og partikler skadelig luft.

Dior Nude Air Pressed Powder findes i tre nuancer:

- 020 lysbeige ;
- 030 Medium Beige ;
- 040 Honey Beige .

NUDE TAN SUN POWDER (pris 49, 00 euro)

En solkysset hud hele året rundt med den nye Dior jord: den efterlader huden fri til at trække vejret, hvilket giver den ny vitalitet.

Huden er blød og fløjlsagtig, og takket være illusionen af ​​en naturlig brunfarve får du en frisk og lysende effekt, som efter en dag i solen og udendørs.

De nye Dior-bronzere med deres seks ekstremt naturlige farvevarianter, der tilpasser sig enhver hudfarve, er bærbare året rundt.

DIORSKIN NUDE AIR LOOSE POWDER (pris 52, 50 euro)

Endelig, for dem, der foretrækker gratis pulverformuleringer, har laboratorierne i modehuset oprettet Diorskin Nude Air Loose Powder: et let farvet pulver, der kan bruges til at fikse makeup eller som et let fundament for at give et slør af dækning.

Dior løs pulver har en formel beriget med vitaminer, mineraler og appelsinekstrakt, der generelt forbedrer hudens friskhed og fasthed, hvilket reducerer absorptionen af ​​skadelige eksterne stoffer.

Ideelt, hvis du vil have en "NoMakeup-Makeup " -effekt, kommer Diorskin Nude Air Loose Powder-pulver i fire nuancer:

- 010 elfenben ;
- 020 lysbeige ;
- 030 Medium Beige ;
- 040 Honey Beige .

Den nye make-up linje Dior Nude Air vil være tilgængelig fra februar 2023-2024 i de bedste parfumerier.

Hvad synes du om disse produkter til den super-naturlige ansigtsbase?

Kategori: