Pupa Milano præsenterer en samling emaljer med en metallisk og mat Limited Edition- finish til efterårsvinteren.

Lad os sammen opdage de 12 nuancer af Metallic Matt Pupa-kollektionen med masser af fotos og officielle farveprøver!

PUPA SMALTI METALLIC MATT (pris 6, 90 euro)

Metallic Matt er en samling emaljer, der indeholder 12 metalliske uigennemsigtige nuancer, et meget bredt farveområde, der tilpasser sig ethvert behov og smag.

Den metalliske og matte finish er lavet unik af den høje koncentration af pigmenter og perler, og egner sig til at realisere et finurligt og anderledes udseende end det almindelige. Den pearlescent matte effekt er delikat og skaber tredimensionalitet på negleoverfladen.

Emaljerne i kollektionen er udstyret med den klassiske Pupa applikator, en maxi-børste med over 440 børstehår, for en optimal og meget præcis anvendelse af emaljen.

PUPA METALLISKE MATT-FARVER

Vi viser dig alle 12 farver foreslået af Pupa, som inkluderer 6 varmere nuancer og 6 køligere nuancer .


SKIFTER SMALTI PUPA OPACHI OG METAL

Her er alle farveprøver fra den nye kollektion. Som du kan se, er farverne alle livlige og intense, og de efterlader ikke striber på neglene. Kun den letteste, Nude Allure-emaljen, er mindre uigennemsigtig. Det er let at fremstille en perfekt manikyr med disse neglelakker!

HVORDAN KØRE PUPA SMALTI METALLIC MATT

Pupas Metallic Matt- kollektion vil være tilgængelig fra oktober 2023-2024, og det vil være muligt at købe enhver neglelak til en pris af 6, 90 euro i butikkerne og parfumerierne, der sælger mærket.

Hvad synes du om denne begrænsede udgave ? Er du en elsker af den matte finish, eller er du tro mod den strålende finish? Fortæl os i kommentarerne, hvilken farve der er din favorit!

HVIS DU ELSKER PUPA, MIS IKKE disse artikler:

  • Efterårskollektion 2023-2024 makeup Pupa Velvet Garden.
  • Pupa vamp ekstreme nye mascara farver.
  • Revolution i ansigtsrensning med Pupa rens klud og krat.

Kategori: