Vi præsenterer Solar Pulse, den nye og meget livlige Givenchy sommermakeupkollektion baseret på komplementaritet, her udtrykt af den strålende blå og intense orange kombination.

GIVENCHY SOLAR PULSE GØR SOMMER 2023-2024-SAMLING

Modsætninger tiltrækker og komplementerer hinanden . Filosofien, der førte til fødslen af ​​Solar Pulse, den nye Makeupchy Summer 2023-2024-makeupkollektion, kan sammenfattes i dette maksimum. Hvad er modsætningerne, som Givenchy taler om? Af to nuancer, der i farvehjulet står overfor hinanden og tegner skønhed fra hinanden: blå og orange !

To fulde, rige, dristige og pulserende farver til en brast med energi i årets mest sprudlende sæson ! Samlingen inkluderer produkter til make-up og manikyr med saftige farver og strålende finish, i en uimodståelig blanding af glæde og forfining.

Lad os opdage hele Solar Pulse Givenchy sommer 2023-2024-kollektionen sammen!

KHÔL COUTURE WATERPROOF (PRIS € 20, 90)

Den nye khôl, vandtætte blyant fra Givenchy, der er stærkt pigmenteret og formuleret baseret på voks for en cremet og behagelig tekstur, lover enestående ydelse med hensyn til varighed og dybde af farve for at se på opmærksomhedens centrum.

Khôl Couture Givenchy Solar Pulse-kollektionen er let at påføre og blande og præsenterer en delikat perle-finish for en meget lys endelig effekt. De to tilgængelige referencer er:

  • Mandarin, meget lys orange og super vitaminisk;
  • Azur, fuld og pulserende blå, absolut som sommerhimlen.

KOMPAKTPULVER SUNDT GLOWPULVER (PRIS € 52)

For at fejre sommerens ankomst inkluderer Solar Pulse-kollektionen fra Givenchy en begrænset udgave af det sunne glødpulver Healthy Glow med en elegant marmoreret effekt opnået gennem tilstedeværelsen af matte og perlescent pulvere.

Givenchy Healthy Glow-pulveret er dekoreret med 4G-motivet typisk for mærket og er designet til at være uopladelig og fløjlsagtig på huden for et delikat og naturligt resultat og en justerbar dækning. De to nuancer i Givenchy Summer 2023-2024-kollektionen er:

  • Pink Shimmery Glow, klar og med en lyserosa undertone, ideel til opvarmning af lette og mellemstore skind;
  • Guld Shimmery Glow, intenst varm og gylden, for at belyse og sublimere mellemstore og mørke skind.

GLOSS INTERDYT VINYL (PRIS € 28, 50)

Fuld læber, naturligt farvet, og som lyser med deres eget lys: om sommeren kan vi lide dem på den måde! Der er Gloss Interdit Vynil fra Givenchy, hvilken formel lover blødhed, volumen og krystalklar glans, som en ideel ledsager til denne læbesammensætning.

Solar Pulse makeup-kollektionen inkluderer to nye nuancer med begrænset udgave :

  • Solorange, intens orange;
  • Levende blå, lys blå med en holografisk finish.

ENAMEL LE VERNIS (PRIS € 24, 5)

En manikyr, der ikke accepterer kompromiser: det er Givenchys sommer manikyr! For at afslutte udseendet af Solar Pulse-kollektionen er der en ny nuance af Le Vernis-emaljen, den scenografiske Vivid Orange, lys orange og rig med en lakeret finish.


Den nye emaljeformel, beriget med cellulosederivater, lover opacitet og ensartet farve fra første gennemgang, mens den bløde og forstørrede V- applikator letter applikationen.

Vi viser dig udbyttet af denne ultralyse farve på dine negle.

farveprøver

Er du nysgerrig efter at lære mere om denne farverige samling? Her er farveprøverne af Givenchy Solar Pulse.

HVORDAN KØRE SOLAR PULSE GIVENCHY SOMMER 2023-2024-SAMLING

Den nye Makeupchy Solar Pulse sommer 2023-2024 make-up kollektion er allerede tilgængelig i Italien. Med undtagelse af emalje og kompakt pulver, måske kun bestemt til udlandet, kan du købe på denne side af Sephora-webstedet, i butikker i området og på forhandlerens parfumerier af mærket.

Hvad synes du om denne farverige sommerkollektion? Kan du lide Givenchys make-up? Fortæl os det i kommentarerne!

Kategori: