Italiensk fersken og sød figen er nøgleingredienserne i den fantastiske Peaches & Cream- make-up line fra Too Faced Cosmetics !

Lad os finde ud af det i super preview!

PERSKER & CREAM FOR FACED SAMLING

Et år efter 'Peach Revolution' markeret ved lanceringen af ​​Sweet Peach Palette, driver Too Faced bogstaveligt talt make-up addicts fra hele verden til vanvittighed med frigivelsen af Peaches & Cream Collection .

En spændende komplet make- up linje, der består af elleve øjen-, ansigt- og læbe-make-up produkter, alle kendetegnet ved en sød og fortryllende duft!

Her er de i detaljer!

JUST PEACHY MATTES PALETTE TIL FORSIGT (pris 44, 90 Euro)

Midtpunktet i Too Faced Peaches & Cream-kollektionen er bestemt Just Peachy Mattes- øjenpaletten . Inde i tolv øjenskygger med en mat finish og varme nuancer, absolut trendy.

BLUSH PEACH MY CHEEKS (pris 30, 00 Euro)

Færdig dug med den søde Too Faced Peach My Cheeks fløde rødme . Dens cremede formel i kontakt med huden bliver til et silkeagtigt og godt pigmenteret pulver, let blandbart.

Det tilbydes i seks farvevarianter .

PERSKESMELTET BRONZER (pris 30, 00 Euro)

Den samme 'fiskede' pakke til Peach Melted lysende bronzer . Præsenteret i en enkelt farvevariant og er perfekt til at forme og opvarme ansigtet i sommersæsonen takket være det lysende finish.

ULYSENDE FERSK FROST

Naturligvis kunne Peaches & Cream Too Faced-linjen ikke gå glip af et lysende ansigt . Det amerikanske brand foreslår Peach Frost, en markør i fløde med champagnetoner. Vidunderligt!

SWEETIE PIE FACE POWDER (pris 30, 00 Euro)

Sweetie Pie Too Faced bronzer er med sin frugtterte absolut uimodståelig!

Blandingen af ​​rødme, jord og belysning sikrer en "solkysset Hawaii-hud" -effekt.

CIPRIA ILLUMINANTE PEACH BLUR (pris € 32, 90)

For yderligere at finjustere ansigtets hud præsenterer Too Faced det Peach Blur- lette pulver .

Fra skiven ser det ud som en rødmelig fanget, men når den først er påført, er den helt gennemsigtig. Jarrod Blandino's ord!

PRIMED & PEACHY PRIMER (pris 33, 00 Euro)

For en 'fejlfri' base er her den nye Too Faced Primed & Peachy ansigtsprimer . Dens farve tegnes for at belyse hudfarve og undgå sløvhed i huden. Desuden er den matte finish perfekt til at gøre ansigtet glat med en 'sløret' effekt.

PERSKE PERFEKT FUNDATION (koster 37, 50 Euro)

Det helt nye Peach Perfect Too Faced- fundament er også kendetegnet ved en mat finish.

Dette fundament, der er foreslået i 12 farver, sikrer en 'fotoshoppet' effekt med et meget langt hold takket være den oliefrie og oliekontrolformel.

PERSKEMIDDELFESTING MATT-SPRAY (pris 33, 00 Euro)

Det sidste trin for en fuldstændig uigennemsigtig ansigtsbase. Den nye Too Faced -fikseringsspray sikrer friskhed og en mat finish, både ideel til kombination og fedtet hud.

PEACH PERFECT CIPRIA (pris 32, 50 Euro)

Perfekt til bageteknik, det løse pulver Too Faced Peach Perfect lover at give en delikat glød til øjenkonturområdet uden at være mel.

FOR FACED ROSSETTI PEACH KISS (pris ca. 22 Euro)

Endelig her er de vidunderlige Too Faced Peach Kiss læbestifter ! Inspireret af de elskede smeltede matte flydende læbestifter sikrer disse nye Too Faced læbestifter en mat finish med en fløjlseffekt og ekstrem komfort.

Foreslået i tyve nuancer, de har en samleremballage: pennen til hver læbestift er faktisk skåret skråt og pyntet med bittesmå ferskener, så sød!

DATO FOR UDLØB GØR OP FERSKER & CREAM FOR FACED SAMLING

Den spektakulære nye Too Faced Peaches & Cream makeup-samling ankommer til Italien i 2023-2024 til foråret!

Hvor kan man købe Too Faced Cosmetics? De smukke makeupprodukter af det amerikanske mærke kan udelukkende købes i Italien på Sephora parfumerier og på den officielle hjemmeside for den franske kæde på denne side.

Hvad synes du? Har du også været målløs foran denne samling?

Kategori: