Hvis det ikke er nok at skinne, hvorfor ikke tilføje en holografisk effekt for at skabe en endnu mere mousserende og mangesidet øjenmakeup? PUPA Milano har forvandlet denne tanke til virkelighed med sin begrænsede udgave af Glitter Bomb Holo- øjenskygger, en ægte lys eksplosion!

PUPA EYESHADOW GLITTER BOMB HOLO EDITION

Endnu en gang er det lys, der dominerer make up-øjne af Pupa Milano, som har tilføjet holografiske perler til en endnu mere iriserende effekt på grund af glitterglitter. Han har oprettet en ny version af Glitter Bomb!

Den nye Glitter Bomb Holo Edition tilbyder maksimal komfort takket være formlen rig på blødgørende og fugtgivende elementer som fytosqualan, mens de filmdannende elementer gør det muligt for øjenskyggen at klæbe perfekt til øjenlåget for et langvarigt og ikke-overførende resultat.

Desuden tilbyder pigmenter og holografiske perler en ekstraordinær balance mellem mættet farve og tredimensionel reflektion .

Hvordan får man mest muligt ud af det lyse potentiale i Glitter Bomb-øjenskygger i Holo-udgaven? Anvend dem i midten af ​​øjenlåget og i det indre hjørne af øjet med den passende børste eller for hånd for at opdage deres silkeagtige og bløde struktur.

Den nye version af Glitter Bomb mono-øjenskygge inkluderer seks lette og super mousserende nuancer . Lad os opdage de nye farver i Pupa Milano øjenskygger:

001 Frosty Silver : grå med sølv og metallisk glød;

002 Fancy Green : skarpt lysegrønt med et vagt gyldent tip;

003 Iced Rose : delikat lyserød som nøgen;

004 Krystalliseret bronze : varm og lys bronzefarve;

005 Galaxy Lilac : meget lys og lyserød-violet;

006 Overraskende violet : lys lilla, for dem der vil tørre med noget lidt mere dristigt.

HVORDAN FINDER PUPA GLITTER BOMB HOLO EDITION ØJESKADER OG PRISER

Øjenskyggerne af den begrænsede udgave Glitter Bomb Holo Pupa Milano sælges på webstedet pupa.it og i alle autoriserede forhandlere og forhandlere til en pris af 18, 50 euro .

Er du klar til at 'skinne som diamanter', som Rihanna ville sige? Kan du lide disse nye PUPA-øjenskygger? Fortæl os dine meninger i kommentarerne!

PUPA TILSÆTTET? DU LÆSER:

  • Lysende PUPA Glow Obsessions: væsker, pulvere og pinde;
  • Jeg er Glamour PUPA flydende læbestift med glitrende metallisk virkning;
  • PUPA jul 2023-2024: Rock & Rose makeup-kollektion

Kategori: