De er ikke en drøm, men en modrealitet, hvor moderne stil blandes med øko-bæredygtighed, hvilket giver os en række ekstraordinære solbriller, produceret med helt naturlige materialer: Bio Sunboo.

Den grønne verden, økologiske produkter og søgen efter naturlige ingredienser er alt det vrede i skønhedsverdenen, og nu kommer denne trend også inden for mode-tilbehør !

NATURLIGE SUNLASSER, BAMBOO

Plastic? Nej tak. Bio Sunboo-brillerne afviser det klassiske koncept, hvor solbriller og briller generelt er plastiske og omdefinerer grænser, hvilket skaber en række helt naturlige briller! Sunboo solbriller er faktisk udelukkende sammensat af naturlige bambus og farvede Zeiss-linser i grønne, orange og havblå nuancer.

Som producenten fortæller, produceres disse nye bambus solbriller med 85% for hånd, og mærket garanterer helt naturlige materialer og topkvalitetsmaterialer kombineret med helt organiske og certificerede linser.

Denne særlige tilgang gør, at det klassiske design blandes med det unge og moderne, der giver solbriller tilbage, som Sunboo siger, er 'velegnet til enhver stil, situation og personlighed'. Det enkle og lineære look gør Bion Sunboo solbriller til mænd og kvinder perfekt til fans af elegant look, såvel som for den mest boho, til et 100% tilpasseligt og unikt resultat.

TILGÆNGELIGE MODELLER

Som allerede forventet er bambus solbriller fås i en enkelt vigtig model, der afslører det smukke trækorn. I stedet er der de dyrebare Zeiss-linser, der varierer i farver nuancer fra det intense blå hav til den munter orange, der passerer gennem en spektakulær dybgrøn.

HVORDAN KØBES OG PRIS

Hvor køber du naturlige briller? I de bedste italienske og udenlandske optiske butikker, såvel som på det officielle websted for det schweiziske mærke . Prisen på Sunboo-briller i bambus er 98 euro pr. Par.

Inspirerer Sunboo solbriller dig ? Fortæl os dine indtryk af dette moderne koncept, der afviser plast og bruger helt grønne materialer!