I foråret 2023-2024 vil Nars kosmetikfirma, der for nylig fejrede sit 20-års jubilæum, glæde os med to utrolige øje- og ansigtspaletter med nye produkter og bedst sælgere!

NARSissist Nars indeholder de helt nye Dual-Intensity-øjenskygger, som afhængigt af om de er våde eller tørre giver forskellige finish, og den berømte rødme og jord, til uudgivelige gaveæsker at give som gaver!

NARS NARSISSIST DUAL-INTENSITY EYESHADOW PALETTE (pris $ 79, 00)

De nye Dual-Intensity-øjenskygger, der blev lanceret på markedet for et par måneder siden, samles i en palet: otte nuancer i den specielle formel til dobbelt anvendelse, tør for en tilsløret effekt og et strejf af lys eller med en våd børste for en mere intens effekt og uigennemsigtig.

Øjenskyggerne i Nars-paletten har alle en cool undertone og spænder fra intense til blødere nuancer af lyserosa:
- Europa, fersken steg;
- Himalia, koldt guld;
- Ursa Major, gyldenbrun;
- Subra, mørk bordeaux;
- Andromeda, pulverrosa;
- Lysithea, sølv;
- Jupiter, ultramarin;
- Sycorax, sort.


Paletten med dobbelt intensitet inkluderer også en kattens tungenbørste, perfekt til påføring af øjenskygger, hvad enten det er tørt eller vådt.

NARS NARSISSIST BLUSH, CONTOUR & LIP PALETTE (pris $ 59, 00)

For dem, der elsker at have en perfekt hudfarve, foreslår Nars Blush, Contour & Lip paletten : denne begrænsede udgave indeholder tre rødme til en bonne mine-effekt, det berømte Laguna- land, en illuminant og en lyserød lipgloss .
Her er indholdet af Nars-ansigtspaletten:
- Blush Enrapture, pulverrosa ;
- Blush Enthralled, antik rose;
- Blush Roman Holiday, baby pink på;
- Lysende Albatross, elfenben;
- Bronzer Laguna, medium-kold brun;
- Lipgloss Istrien, lyserød baby skimmer.

Nars Nississist-øjen- og ansigtspaletterne vil være tilgængelige fra februar 2023-2024 udelukkende i Sephora-butikkerne og online på hjemmesiden.

Hvad synes du? Kan du lide bokse med flere produkter?

Kategori: