Sofistikeret og komplet øjenmakeup med den splinternye Bright Quartet Baked øjen skygge paletter signeret Kiko Milano ! Fire forskellige nøgen ser hver dag efter en klassisk og elegant stil.

KIKO LYSKVARTET BAGT ØJESKADESTALET

De nye Kiko Bright Quartet Baked paletter indeholder fire kogte øjenskygger, der kan bruges både tørt og vådt til en spektakulær farvegengivelse.

De foreslåede fire farvevarianter giver dig mulighed for at fremhæve udseendet med intense og modulære farver med en smeltende struktur.

Hver palet af Kiko-øjenskygger tillader oprettelse af forskellige udseende takket være tilstedeværelsen af ​​øjenskygger kendetegnet ved to forskellige finish, mat og perle.

De eksklusive Bright Quartet Baked Palettes opbevares i en kompakt, elegant og funktionel kosmetisk taske med et internt spejl og kan skelnes takket være KK-monogram på toppen. De er en ægte Kiko-must-have, som du altid har med dig til hurtige touch-ups i løbet af dagen.

PALETTE KIKO ØJESKADAVEFARVER

De nye Kiko-paletter med bagt øjenskygge tilbydes i fire farvereferencer fra naturlige toner med varme, kølige undertoner og gråtoner.

Her er de i detaljer:

  • 01 Varme nautrale toner, elfenben, gylden fersken, kakao og kobber;

  • 02 Rosy Mauve Variations, guld, mauve, brun og rose taupe;

  • 03 Cool naturlige nuancer, beige, hasselnød, kaffe og violet taupe;

  • 04 Smokey Eyes Profusion, hvid, lysegrå, sort og antracitgrå.

HVORDAN KØBES OG PRIS PALETTE KIKO

Den splinternye Kiko Bright Quartet Eyeshadow Palette kan købes i mærkets single-brand butikker og på det officielle websted Kiko Milan til en pris af 12, 95 euro hver.

Kan du lide de nye Kiko-paletter? Hvad er din favorit?

AMI KIKO? Se på de andre mærkenyheder:

  • Kiko Summer 2.0, sommer 2023-2024-make-up-kollektion.
  • Kiko Lip Care nye læbeplejeprodukter.

Kategori: