Chanel Chance Eau Tendre Pude er den første kompakte duft, der bruger " pad-teknologi ".

Vi præsenterer denne elegante Chanel- forhåndsvisning : Hvis du elsker ekstremt smarte referencer, men med et strejf af originalitet, vil du blive fascineret!

PERFUM CUSHION CHANEL CHANCE EAU TENDRE TOUCH UP

Flere og oftere påvirker koreansk kosmetik den vestlige: Vi ved, at K-Beauty i nyere tid har forvandlet sig til en autentisk tendens.

Dette er tilfældet med Chanel, der i foråret 2023-2024 forbereder sig på lanceringen af ​​en duftende nyhed så uventet som den er original.

Chanel Chance Eau Tendre er en solid duft kombineret for første gang med " pudsteknologi ", der letter dens anvendelse, hvilket gør denne reference unik i sin art.

Den mest delikate og feminine duft foreslået af Maison Chanel, Change Eau Tendre, ændrer struktur og format og genoplives gennem en moderne og futuristisk genyling .

Chanel implementerer en " parfumeudvikling ", hvilket gør den eponyme Eau De Toilette til et raffineret og utvivlsomt unikt skønhedstilbehør

FUNKTIONER OG EMBALLAGE

Hvad gør Chanel Chance Eau Tendre Touch Up så speciel? Mange funktioner, der kombineres sammen giver liv til en ny original reference.

Den berømte kvindelige parfume Chanel Change Eau Tendre foreslås i form af gel og placeres i en elegant skalformet emballage i nuancer af lyserosa.

Chanel kombinerer derefter en solid gelparfume med pudeteknologien og indsættes lige i emballagen, en blød pude, hvorfra det er muligt at tage duften gennem applikatorsvampen .

På denne måde er det muligt at buffe parfume komfortabelt på nakken og décolleté, f.eks. Når som helst er det nødvendigt at have den diskrete og elegante pakke altid ved hånden, også i posen.

En ægte aromatisk revolution, en behagelig revision af en stor Chanel-klassiker .

FRANSEN

Chanel Chance Eau Tendre Touch Up samler op på alle måder og trofast den aromatiske buket af Chanel Change Eau De Parfum.

Det er faktisk en blomster-frugtagtig parfume, hvor den typiske overbevisende sødme af jasmin kombineres med energien i hvid moskus . Begge er behageligt afbalanceret med en penge af grapefrugt og kvæde, grøn og frugtagtig, ekstremt frisk.

Chanel Change er en elegant, øm og ekstrem delikat duft: et luktedigt der passer til alle de kvindelige karakterer, men som ikke giver afkald på deres femininitet.

HVORDAN KØBES CHANEL CHANCE EAU TENDER OP OG PRIS

Den nye chance parfume Eau Tendre Touch Up foreslået af Chanel, vil debut i foråret 2023-2024 med start fra Japan.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om den officielle lancering i Europa og om prisen. Det vil sandsynligvis være tilgængeligt i de bedste parfumerier af det franske brand i løbet af 2023-2024. Vi holder dig opdateret!

Er du nysgerrig efter den nye duft fra Chanel-puder? Fortæl os, hvad du synes!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Chanel n.5 Fragments D'Or: lysende krop.
  • Chanel concealers og rødme 2023-2024 den nye make-up til ansigtsmakeup.
  • Chanel Neapolis New City: makeup Forår Sommer 2023-2024.

Kategori: