I dag vil jeg vise dig, hvordan man laver en "spare nat" -frisyre og sidste minut i huset og på få minutter: det er en semi-høst designet til dem med krøllet hår!

Hvis du har lige hår og ønsker at få det samme resultat, skal du bare krølle dit hår, som jeg gjorde, med et krøllejern.

Det er en ekstremt enkel frisure, som du kan bære hver dag for at gå i skole eller arbejde, men hvis du beriger den med dekorative elementer, kan den også bruges til mere specielle lejligheder.

Er du klar til at se, hvordan man gør denne afslappede afgrøde til krøllet?

PÅKRÆVET
Her er hvad du har brug for for at skabe frøene med krøllet hår :
- et fikseringsmiddel
- en kam;
- en hårelastik (muligvis tæt på din hårfarve);
- hårnåle.

PROSESS AF Frø, der er indsamlet med krøllet hår
Dette er trinnene, der skal følges for at opnå denne frisure:

FØRSTE TRIN: påfør fikseringsmiddel på håret og udjæv det påførte produkt ved hjælp af hænderne.

ANDET TRIN: medbring håret fra den side, du foretrækker, fortsæt med at kæmme, saml håret til en lav lateral hale, luk arbejdet med et elastisk bånd.

TREDJE TRIN: tag en pindsvin eller en busk, hold spidsen mellem pegefingeren og tommelfingeren, og resten af ​​håret trækker det opad, og hold derefter op med at arbejde med hårnålene.

Fjerde trin: gentag det tredje trin, indtil du har fået et høstet frø, der vil tilfredsstille dig.

Femte trin: Når du er tilfreds med resultatet, kan du lade frøene høstes enkle, eller du kan indsætte et dekorativt element, lukke det udførte arbejde, og hvis du ønsker det fordamper et slør med lak, og her er det endelige resultat!


Nedenfor er videovejledningen til dette frø høstet til krøllet hår :

Nød du denne halvhøst med krøllet hår? Oplev også, hvordan man laver mange andre enkle, særlige og elegante frisurer i vores afsnit " Håndbøger ". Du finder dag, aften og bryllup frisurer, med andre ord til alle lejligheder!

Kategori: