Blomster? Nej, jeg foretrækker make-up! Dette er den super vittige og vindende påstand fra Heart-Breaker Wycon Cosmetics minikollektion dedikeret til Valentinsdag, som vi viser dig med levende fotos!

For at få en hjertespaltende virkning tilbyder Wycon med hvert øjeblik blink, Heart Breaker-kollektionen, der består af tre produkter, der er specielt designet til et sexet og spændende look .

WYCON SAN VALENTINO SAMLING

Faktisk inkluderer Wycon Heart Breaker den uigennemsigtige røde læbestift Heart Breaker Lipstick fra pinden med et unikt geometrisk design, den sorte Heart Breaker Eyepencil og Heart Breaker Mascara-mascara.

LIPSTICK WYCON HEARTBREAKER (PRIS 6, 90 EURO)

Det har et ekstraordinært design, der aldrig er set før den uigennemsigtige røde læbestift i den begrænsede udgave Wycon til Valentinsdag. Som du kan se på billederne, er pinden flerfasetteret med en 'juvel' effekt, der minder om en rubin med majestætiske geometrier . Heartbreaker Lipstick har en intens kedelig rød farve, med en fuld og sexet farve, perfekt til at efterlade sit præg under elskernes fest!

ØJE PENCIL HJÆRTBREAKER WYCON (KOSTNAD € 3, 90)

Ekstra sort og uigennemsigtig farve til Wycon-øjenblyant, ideel til at definere udseendet og gøre det magnetisk. Denne blyant er perfekt til både kontur og i det indre rim.

Et superpositivt træk er bestemt den blendbare egenskab, da den er blød, det er let at sprede selv over hele øjenlåget, og det er derfor muligt at bruge det også med en base til en dyb og sensuel røgfyldt .

MASCARA WYCON HEARTBREAKER (8, 90 EURO)

Superudvidelse : denne mascara med begrænset udgave har en 'klassisk' børste, der gør øjenvipper ekstra lange . Det indpakker dem fra roden til spidserne og giver en intens effekt takket være den ekstra sorte farve.

HVOR man kan købe WYCON

Hvor køber du Wycon-make-up? Det er muligt at købe Heart-Breaker-kollektionen til Valentinsdag i Wycon-butikker samt på det officielle websted. Vi informerer dig også om, at det er muligt at købe alle stykker i samlingen i en smuk gaveæske, der bærer påskriften "Blomster? Nej, jeg foretrækker at gøre op ” til en pris på € 19, 70.

Inspirerer Wycon San Valentino-kollektionen dig? Fortæl os hvad du synes ved at give os en kommentar ! Vi anbefaler varmt læbestift : designet er unikt, og farven er spektakulær!

Kategori: